Hunden, som søgte tilflugt i bussen i koldt vejr, varede passagererne inde

I det kolde vejr varmet bussen indersiden af ​​passagererne
I det kolde vejr varmet bussen indersiden af ​​passagererne

Hunden, der søgte tilflugt i bussen i det kolde vejr, opvarmede os. Hunden, der mistede sin ejer i Antalya og var kølig i koldt vejr, søgte tilflugt i den offentlige busbus AU 07 0180, der gjorde en tur mellem Varsak-fakultetslinjen. Chaufføren Taner Özgün, der var vært for den søde hund i 1.5 timer i sin bus, leverede den til personalet i Antalya Metropolitan Municipality Derelict Animal Temporal Care House i håb om at have sin ejer.


I Antalya, hvor kolde dage blev oplevet, skete en begivenhed, der fik dem til at smile. En hund, der søgte tilflugt i den offentlige bus, tog en rundvisning i Antalya for at beskytte mod kulde. Hændelsen fandt sted i den private offentlige bus nummereret VF01, der gjorde Varsak-fakultets rejsen. Buschauffør Taner Özgün kørte en hund, mens han tog en passager på 100. Yıl stoppede og kom på bussen. Buschauffør Taner Özgün droppede ikke hunden, som han troede, han kom på bussen for at flygte fra den iskold luft udenfor.

Hentede ikke videoen

Hunden, der var sympatisk med sin humane tilgang og søde bevægelser, rejste med passagererne i den varme bus. Samvittigheden af ​​Özgün, der også er en dyreelsker, tillader ikke at forlade hunden, der har et snor, og som ser ud til at have besiddet hans handlinger, på gaden igen. Han blev i sin bus indtil ca. 1.5 time. Chaufføren leverede gæstehunden til personalet i Antalya Metropolitan Kommune Unattended Animal Temporal Care House i håb om at genforene sin ejer.

Inde i ejeren

Når han sagde, at hunden var velopdragen under rejsen og fulgte enhver kommando, forklarede den 07. januar 0180 private offentlige buschauffør Taner Özgün, der talte om hændelsen: Kl. 01 sprang vores dejlige ven på bussen ved busstoppestedet på 13.10. Yıl Avenue. Jeg troede, det var koldt. Jeg forstod, at han var et dyr med en krave i nakken og udførte enhver kommando, der blev talt. Han var meget sød og human. Jeg bad en af ​​passagererne om at holde det med ham. Han gik ud af bussen ved stop på Det medicinske fakultet. Vi fangede den for ikke at gå tabt og sætte den på bussen. Jeg ringede til Metropolitan Municipality Animal Ambulance i håb om, at ejeren kan findes. Efter at have været i bussen i cirka 100 time, overleverede jeg den til officerne ved det sidste stop i Varsak. Min samvittighed tillade ham ikke at forlade ham alene på gaden. Jeg håber, ejeren kommer så hurtigt som muligt. ”

GYLDEN RETRIEVER-TYPE

Veterinærplejehusets veterinær, der er tilknyttet Direktoratet for Dyresundhedskontor i Antalya Metropolitan Kommune, der modtog hunden, blev rapporteret, at hunden var en kvindelig hund af hunde af racer, der var omkring halvandet år gammel, og at der ikke var noget problem i helbredet. Hunden, som antages at ejes, venter på sin ejer i Metropolitan Municipality Stray Animal Midlertidig plejehus.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar