Istanbul jordskælvsindsamlingsområder bestemt

Istanbul-jordskælvets mødeområder blev bestemt
Istanbul-jordskælvets mødeområder blev bestemt

IMM bestemte møde- og midlertidige boligområder i 39 distrikter med den udviklede beslutningsstøttemodel. De valgte punkter består af områder, der opfylder de mest passende kriterier for at imødekomme borgernes behov under jordskælvet.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) fortsætter sine omfattende arbejder ved at sætte forberedelsen til det mulige Istanbul-jordskælv øverst på sin prioritet. IMM Afdeling for jordskælvsrisiko og byforbedring bestemte møde- og midlertidige boligområder i 39 distrikter i det arbejde, det fortsætter. Beslutningsstøttemodel blev anvendt ved valg af felter. I den anvendte model blev kriterierne for valg af mødeområde bestemt, scoringsmetoden blev anvendt, og en model blev fremsat baseret på de videnskabelige baser, hvor mange institutioner relateret til AFAD, AKOM, Kystsikkerhedsdirektoratet, Parker og Haverdirektoratet var inkluderet.

modeller; Det bestod af kriterier som ejerskab, størrelse (skala), transport og tilgængelighed, placering og miljøforhold, anvendelighed og multifunktionalitet, infrastruktur og naturlig struktur. I modellen blev mødearealerne og de midlertidige boligområder bestemt ved at score på de fastlagte kriterier. Til specificerede områder den sehirharita tilgængelig på

MØDEOMRÅDER

IMM bringer ikke i slutningen af ​​Elazig Sivrice faktum, at jordskælvet fandt sted i Tyrkiets dagsorden igen vi står katastrofe. Med hensyn til mødet og de midlertidige boligområder, som er blevet diskuteret i mange år, kom IMM sammen med interessenterne i emnet og udviklede en model og fastlagde punkterne. Videnskabelige metoder blev fulgt til bestemmelse af modellen. Udvælgelseskriterierne for mødearealer blev undersøgt på et videnskabeligt grundlag og implementeret i beslutningsstøttemodellen. I modellen blev vægte evalueret med forespørgsler, og scoringen blev udført og brugt som input til modellen. Evalueringstitlerne for udvælgelseskriterierne er anført i tabellen som følger:

Istanbul-jordskælvets mødeområder blev bestemt
Istanbul-jordskælvets mødeområder blev bestemt

Med denne nye model; Evakueringskorridorer og evakueringsruter, der vil give adgang fra bygningen til samlingsområdet på katastrofetidspunktet og derefter til det midlertidige indkvarteringsområde fra samlingsområdet, blev bestemt ved at foretage sondringer for fodgængere og køretøjer, og en handlingsplan blev oprettet på tidspunktet for katastrofen. Mødeområderne blev bestemt; I henhold til deres størrelse, funktioner og tjenester blev det opdelt i to:

Istanbul-jordskælvets mødeområder blev bestemt
Istanbul-jordskælvets mødeområder blev bestemt

MIDLERTIDIGE BOLIGOMRÅDER

Midlertidige boligområder, hvor evakuering vil blive tilvejebragt efter mødearealerne blev bestemt ved at følge beslutningsstøttemodellen. Midlertidige boligområder skal have tilgængelige systemer som elektricitet, vand, kloakering og kommunikation, der har infrastrukturen, så mennesker, der er berørt af katastrofen, kan overvinde midlertidig indkvartering og akut chok og imødekomme de mest basale behov hos mennesker.

Ved fastlæggelse af midlertidige boligområder; ejendom, arealstørrelse (skala); transport, placering og miljøforhold, anvendelighed og multifunktionalitet, infrastruktur, naturstruktur og klimakriterier blev taget i betragtning.

Med denne nye model; De bestemte midlertidige indkvarteringsområder blev opdelt i fire kategorier i henhold til deres størrelse, funktioner og tjenester:

Istanbul-jordskælvets mødeområder blev bestemt
Istanbul-jordskælvets mødeområder blev bestemt

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar