Istanbul Lufthavn overskred sit passagermål i sit første driftsår

Istanbul lufthavn overskredet sit passagermål i det første driftsår
Istanbul lufthavn overskredet sit passagermål i det første driftsår

Som Tyrkiets gateway til verden ved fuld kapacitet drift i Istanbul begyndte processen lufthavn den 6. april 2019 første driftsår for resultatet af overskridelse af den garanterede 233,1 millioner euro Udenlandske passagerindtægter ved DHM tilstand ved HDI 22,4 millioner euro Ekstra betaling foretages.


Istanbul Lufthavn, som var et globalt knudepunkt i det første år, det åbnede med sin unikke arkitektur, stærke infrastruktur, overlegen teknologi og rejseoplevelse på højt niveau, har været i alt inklusive indenlandske og internationale flyvninger fra 6. april 2019, da det begyndte at tjene med fuld kapacitet, indtil 16. januar 2020. Det var vært for 55 millioner passagerer.

I Istanbul lufthavn, hvor 11 nye udenlandske flyselskaber opererede for første gang, fandt ca. 31 flyvninger sted fra den store migration indtil 2019. december 322. I 2019 blev 52 millioner stykker bagage transporteret i Istanbul lufthavn, hvilket blev foretrukket af over 36.5 millioner indenlandske og udenlandske passagerer. Tyrkiet inden for luftfartssektoren ved at flytte den øverste liga, eksempel for verden i målet udviser en lufthavn forretningsmodel er meget betydelig afstand fra vores Istanbul Lufthavn 2020 mellem mål omfatter at øge antallet af flyselskabet inden for 74 til 80.

Passagerpræstationer i Istanbul Lufthavn gav DHMİ ekstra indkomst…

I Istanbul-lufthavnen, som har opnået betydelig succes på kort tid og blev centrum for opmærksomheden for det internationale luftfartssamfund, som et resultat af den internationale passagerindkomst på 233,1 millioner euro, som blev garanteret af DHMI i det første driftsår, overskred 255,6 millioner euro. En ekstra betaling på 22,4 millioner euro foretages. I løbet af den 2019-måneders driftsperiode i 9 vil İGA overskride antallet af garanterede passagerer og betale ekstra indtægter til DHMI bortset fra husleje.

Evalueringen af ​​spørgsmålet om yderligere betaling til staten sagde İGA Airport Operations Chief Executive Officer og General Manager Kadri Samsunlu, “Istanbul Lufthavn har nået i dag med sin egen kapital uden økonomiske ressourcer fra staten. I Istanbul lufthavn, som er et globalt knudepunkt i det første år og hilste 6 millioner 2019 31 passagerer velkommen fra dens overgang til fuld kapacitet den 2019. april 52, er vi stolte af vores pointe. I 152 år betaler vi en husleje på 514 milliarder 25 millioner Euro + moms til vores stat. Vi betaler yderligere 22 millioner euro til staten, da det gebyr, vi opkræver fra vores udenlandske passagerer fra Istanbul lufthavn, forbliver over det garanterede beløb. Således yder vi et yderligere bidrag til vores lands økonomi. Istanbul Lufthavn var mest påvirket af fiaskoen med Boeing 152 Max, som negativt påvirkede driften af ​​vores flagskibsflyselskab, THY. Hvis THY ikke blev påvirket af problemet forårsaget af Boeing, ville de tal, vi betaler til vores stat, være endnu højere. Vi har mange flere mål, vi ønsker at nå i Istanbul lufthavn. I de følgende år tror jeg, at vi vil betale en ekstra betaling ud over det lejeafgift, som vi betaler til vores stat ved at overføre passagergarantien. Istanbul Lufthavn, som er lokomotivstyrken i udviklingen af ​​vores land, har udstillet en eksemplarisk præstation ved at gå ud over de forventede numeriske mål. Tyrkiets HDI, for at være blandt verdens 22,4 bedste økonomier vil fortsat bidrage til målene. "Han gav udtryk til stedet.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar