Kardemir miljøinvesteringer standser ikke i 2020

Kardemir reducerer ikke hastigheden i miljøinvesteringer
Kardemir reducerer ikke hastigheden i miljøinvesteringer

Kardemir Karabük Iron and Steel Industry and Trade Inc., bestyrelsesformand Mustafa Yolbulan, 2020, meddelte også, at prioriteringer vil være miljøinvesteringer. Yolbulan sagde, at miljøinvesteringen på 50 millioner dollars fortsætter, ylelikle På denne måde vil vi realisere miljøinvesteringsprojektet til en værdi af $ 200 millioner og opfylde alle vores forpligtelser ”.

Mustafa Yolbulan, bestyrelsesformand, der var vært for besøgende fra forskellige institutioner og organisationer i vores virksomhed, foretog også evalueringer af virksomhedens miljøinvesteringer for det nye år. Da Yolbulan sagde, at deres prioriteter vil være miljøet i 2019 som i 2020, sagde Yolbulan, at de vil gøre yderligere 50 millioner dollars i miljøinvesteringer i den tredje og sidste fase.

Som minder om, at de startede 2019 med åbningen af ​​miljøinvesteringer i Sinterregionen, hvor Murat Minister for miljø og urbanisering deltog, og i de sidste dage af året igangsatte de åbningen af ​​yderligere miljøinvesteringer i Blast Furnace District Dust Holding Systems og Central Wastewater Treatment Plant. Med hensyn til investeringer sagde han:

”Miljø er det vigtigste og prioriterede spørgsmål i vores ledelse. Vi har indgået enorme investeringer indtil videre. Vi er på den sidste tur. I den sidste periode afslutter vi også en række miljøinvesteringsprojekter, der består af 24 store og små poster med en samlet investeringsværdi på $ 50 millioner. Realiseringsgraden for nogle af disse investeringer, som vi startede i andet halvår af 2019, er over 90%. Næsten hver måned i løbet af dette år har vi afsluttet en eller to. Disse inkluderer støvundertrykkelsessystemer, markbetonning, lukkede opbevaringsområder, emissionskontrolsystemer for koksbatterier, støvovnsstøvopsamlingssystemer, modernisering af biologisk spildevandsrensningsanlæg. Inden for disse investeringer vil vi realisere 50 tusind planter og træer med visuel forbedring og landskabsarkitektur, og vi vil afsløre en grøn Kardemir. Forløbsrapporterne for hver investering overvåges omhyggeligt

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar