Kırkağaç Train Station Bus Services er startet

Kirkagac Train Station Bus Services startet
Kirkagac Train Station Bus Services startet

Manisa Metropolitan Municipality Department of Transportation afviste ikke efterspørgslen fra borgere og startede busforbindelser mellem Kırkağaç distriktscenter og togstationen. Befolkningen i Kırkağaçlı takkede Manisa Metropolitan Municipality og borgmester Cengiz Ergün.


Manisa Metropolitan Municipality Department of Transportation gik for at organisere transporttjenester i Kırkağaç. Med den nye ordning, der blev indgået efter anmodning fra borgerne i Kırkağaç, blev der startet busforbindelser til TCDD-togstationen fra Kırkağaç-distriktets centrum. Kırkağaçlılar takkede Manisa Metropolitan Municipality og Metropolitan Municipality borgmester Cengiz Ergün, som ikke afviste deres krav.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar