Kanal Bolu-projektet er næste gang Debatten om Kanal Istanbul fortsætter

Mens Istanbul-diskussionerne foregår, er der et kanalbolu-projekt
Mens Istanbul-diskussionerne foregår, er der et kanalbolu-projekt

De mennesker, der kaldte "Kanal Bolu" den 12 meter høje og 70 meter brede ringvejbygning, der skulle bygges i den mest effektive landbrugsslette i Bolu, anlagde annullationssag.


SözcüIfølge rapporten fra Erdoğan Süzer fra Kanal Istanbul begyndte en ny vejbygning ved navn Bolu Güney Çevre Yolu i den mest produktive landbrugsslette i Bolu. Vejen, der vil opdele Bolu i to, ligesom en mur, med en højde på 12 meter og en bredde på 70 meter, har kaldt folket "Kanal Bolu". Bolu-platformen, der tidligere forhindrede den naturlige vidunder Gölcük i at blive åbnet for byggeri, åbnede en sag om suspension af vejbyggeriet og annullering af projektet og samlede 50 ikke-statslige organisationer, herunder muhtars under ét tag. Det anføres, at den nye vej, hvis højde sammenlignes med væggen og passagerne under dæmningen jord, vil ødelægge de mest produktive landbrugsarealer i Bolu.

LANDBRUGsområder kan være nej

Bolu er placeret på to større vejruter fra øst til vest, en på motorvejen lige midt i byen og motorvejen i den bjergrige nordhældning. Det anføres, at transportministeriet har besluttet at åbne en tredje intercity-vej til byen fra syd. Tilstedeværelsen af ​​Bolus mest produktive landbrugsarealer og mange landsbyer og bebyggelser på den sydlige akse, hvor vejen var planlagt, førte imidlertid til en stor reaktion i byen. Bolu-platformen, der samlet et stort publikum sammen, anlagde sag mod Bolu Administrative Court for annullering af projektet. I andragendet blev det oplyst, at vejen ville skade almenheden snarere end offentlighedens interesse.

VÆGGEN VÆRES STRIKKET I BYENS MIDDEL

Platformen advarede om, at vejen vil have negative resultater, der kan kaldes vanskelige eller endda umulige at kompensere for Bolu. I platformbeskrivelsen, “Desuden er denne væg lavet af jordfyldningsmateriale, og overgange vil være en slags korridorer, der vil blive dannet under dem. Ringvejen vil opdele mange landsbyer i to. Det vil påvirke naturturismens fremtid negativt og vil forårsage luft-, image- og lydforurening. Folk i Bolu ønsker ikke denne rute. Han mener, at han vil skade Bolu, Bolulis og Bolus fremtid ”.

BOLU PLATFORM tilbyder tilbud

Mens Bolu-platformen påpegede, at vejprojektet kun var forberedt med prioritet af transport, bragte det forslaget om, at transportbehovet kan løses med to alternativer uden at skade naturen og menneskene.

I platformserklæringen: ”F.eks. Kan dette behov ses på kort sigt ved at bruge Ankara-Istanbul-motorvejen mellem Bolu øst-vest gratis. På lang sigt kan der anlægges en ringvej i nord på en rute parallelt med motorvejen. Bolus frugtbare marker, natur og mennesker vil således være fri for en stor risiko ”.

ANNULLERING OG signatur-CAMPAIGN

Bolu-platformen, der indgav en retssag for annullering af vejprojektet, lancerede også en underskriftskampagne. Platformen blev oprettet med 50 ikke-statslige organisationer, der kom sammen.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar