Corlu togulykke Navne på dræbte i gader og parker vil bo

Navnene på de mennesker i korlu togulykken oprettes i gader og parker
Navnene på de mennesker i korlu togulykken oprettes i gader og parker

Navnene på nogle af de mennesker, der mistede deres liv i togulykken i Çorlu-distriktet i Tekirdağ, 8 mennesker, der døde den 2018. juli 25 og 340 mennesker blev såret, vil blive givet til gaderne og parkerne i Uzunköprü-distriktet Edirne.

Ifølge en erklæring fra Uzunkopru Kommune får 25 personer, der mistede deres liv i ulykken Sena Kose, Ozge Nur Dikmen, Gulce Dikmen, Blue Nur Tiflizden, Oguz Arda Sel og Melek Tuna'nın street og parker.

Uzunköprü-borgmester Özlem Becan sagde, at efter togkatastrofen var familier altid med dem, og de var fælles for lidelserne. Efter den afgørelse, der er godkendt af den kommunale forsamling, brændes stadig vores smerter i vores liv, der mistede i Çorlu-togulykken. Vi har været med vores smertefulde familier siden den mørke dag, og vi vil være sammen med vores familier indtil udgangen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar