Gale projekter koster 320 milliarder lire

Omkostningerne ved skøre projekter milliarder pund
Omkostningerne ved skøre projekter milliarder pund

Præsident Tayyip Erdoğans 'skøre projekt' som defineret på dagsordenen for kanalen i Istanbul, mens Fatih-projektets magt i de seneste år, Yavuz Sultan Selim-broen, Osmangazi-broen, 3. lufthavn og byhospitaler var under rampelyset. De samlede omkostninger til 5 investeringer var 320 milliarder pund.

Oğuz Gündoğdu fra BirgünEvaluerede de 5 projekter, der blev realiseret i de senere år efter Kanal Istanbul-dagsordenen. Projekter introduceret med navne som 'århundredets projekt' er anført som følger:

Fatih Project

Fatih Project blev lanceret i 2010 og budgetterede 8 milliarder 500 millioner pund. I henhold til planen ville alle studerende i landet blive uddannet med tabletter inden for 4 år. Rally firkanter "århundredets projekt" introducerede han projektet kom først på dagsordenen med uregelmæssige udgifter. Derefter, i september 2013, blev Birol Ekici, stedfortrædende sekretær for ministeriet for national uddannelse, afskediget. Projektet, som skulle være afsluttet i 2014, blev forlænget i 2015 indtil 2017. Fra 8. januar 2020 blev det forstået, at computerkurset blev afholdt i pap i Diyarbakır.

Yavuz Sultan Selim Bridge

Bosphorus-broen, der blev åbnet i 1974, kostede $ 21 millioner og Fatih Sultan Mehmet-broen, som blev åbnet i 1988, kostede $ 125 millioner, mens den 3. bro blev bygget til $ 3 milliarder. Halvdelen af ​​broens aktier blev dog overført til kineserne for 658 millioner euro. ”Offentlige lommer kommer ikke ud af en eneste krone” kaldes projektet efter åbningen af ​​budgetbyrden kort efter, at åbningen blev forstået. I henhold til svar fra Generaldirektoratet for Hovedveje, Æres Adıgüzel, CHP, passerede 135 millioner 3 køretøjer fra 2016. bro, hvilket er 2019 køretøjer pr. Dag, fra september 41 til juni 805. Derfor kunne endda en tredjedel af køretøjets garanti, der blev givet på næsten 3 år, ikke nås. Da omkostningerne ved broen siden åbningen på 1,8 millioner pund pr. Dag i gennemsnit.

Istanbul Lufthavn

Den tredje lufthavn åbnede den 29. oktober 2019 forårsagede lukningen af ​​Atatürk Lufthavn. Denne lukning blev forhastet til Ataturk Lufthavn indtil 3. januar 3 for at betjene retten til TAV 2021 millioner euro vil blive udbetalt erstatning blev forstået. Hamdi Topçu, præsident for Turkish Airlines mellem 389 og 2010, sagde i sin bog 'Fra lokal til global', det ville være nok indtil 2015, hvis der bygges en yderligere bane i Atatürk Lufthavn.

Osmangazi-broen

Osmangazi Bridge til det driftsselskab, der blev givet garanti for overgangen af ​​køretøjet i bytte af dollars, blev forstået. I 2019 blev Bülent Esendal, daglig leder af Otoyol A.Ş. Broafgift for biler i 50 var 2018 pund, mens dette beløb steg til 72 pund i 2019 og 103 pund i 2020. For 118 alene er omkostningerne til Osmangazi og Yavuz Sultan Selim Bridges til budgettet 2018 milliarder TL ifølge oplysningerne fra transportminister Cahit Turhan. Dette beløb er cirka 1,8 gange præsidentpengene i 2018.

Byhospitaler

Byhospitalprojektet blev præsenteret for offentligheden i 2017. Præsident Erdoğan hævdede sig for byhospitalerne ved at sige: Alim Min drøm om 14 år er det projekt, jeg elsker. ” I 2018 og 2019 blev byhospitalerne, der blev åbnet efter hinanden, udsat for budgettet på kort tid som andre skøre projekter. Ved udgangen af ​​2019 overstiger de 25-årige udgifter til byhospitaler i tjeneste over $ 142 milliarder. Dette beløb er stort nok til at finansiere opførelsen af ​​800 hospitaler. Kritik i øret, der tilslutter strømmen, derefter, "der, ondt," gik han og sagde. Sundhedsminister Fahrettin Koca afgav en erklæring om denne kritik den 26. november 2019: ”Efter vores mening er hospitaler ikke en kommerciel institution, men en leje, vi betaler, skal vi ikke betale den? Açıklama

Cyperns vandlinieprojekt

påtænker levering af vand fra Tyrkiet og Nordcypern "århundrede-projekt" kaldte åbningen af ​​projektet blev afholdt den 17. oktober 2015. Præsident Recep Tayyip Erdogan og premierminister Ahmet Davutoglu deltog i ceremonien i Mersin. Davutoğlu beskrev projektet som et verdensomspændende værk og sagde: uz Vi bygger en storslået vandbro i verden. Det er nationalt med alt, og indfødt med alt .. Afsluttet i fokus for diskussioner eksploderede projektet så snart 5 år. 5 miles væk fra Anamurs kyst eksploderede rør dukkede op. Cirka 250 meter dybe rør kan ses fra havoverfladen. Der strømmer vand fra rørene. Projektet havde kostet 1,6 milliarder pund.

Samlede investeringsomkostninger: 320 milliarder pund

1-Fatih-projekt:
Investeringsomkostninger: 8,5 milliarder pund

2-Yavuz Sultan Selim Bridge:
Investeringsomkostninger: 3,5 milliarder euro
Dagens valuta: 23,5 milliarder pund

3- Osmangazi Bridge:
Investeringsomkostninger: 2,5 mia
Dagens valuta: 17 milliarder pund

4- 3. Lufthavn:
Investeringsomkostninger: 35 milliarder dollars
Dagens valuta: 206,5 milliarder pund

5- 20 City Hospital:
Investeringsomkostninger: 11 milliarder dollars
Dagens valuta: 64 milliarder pund

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar