Rengøring i nederste hjørne i Izmir offentlige transportkøretøjer

Rengøring i nederste hjørne i Izmir med offentlige transportkøretøjer
Rengøring i nederste hjørne i Izmir med offentlige transportkøretøjer

Rengøring og desinfektion af offentlige transportkøretøjer, der er forbundet med İzmir Metropolitan Municipality, fortsætter uafbrudt. Spredningen af ​​influenzasygdommen, der stiger med vintermånederne, forsøges også at minimere ved rengøringsundersøgelser.


Rengørings- og desinficeringsaktiviteter fortsætter i køretøjer med offentlig transport, der er forbundet til İzmir Metropolitan Municipality. Specialteam med hygiejne- og sanitetscertifikater renser sæderne, mopper gulve, tørrer vinduer og sideflader i alle offentlige transportkøretøjer. Håndtagene, gelændene og gelændene, som passagererne kommer i kontakt med, desinficeres også. Alle disse processer bruger TSE-godkendte rengøringsprodukter, som ikke er skadelige for menneskers sundhed.

Intern rengøring og ekstern vask af mere end 1600 busser ved ESHOT og IZULAŞ udføres i syv garager over hele byen i genbrugte vaskeenheder. Busser gennemgår desinfektion hver anden uge.

Sæderne demonteres

182 metro- og 38 sporvogne vaskes automatisk i børste-vaskeenheden hver dag; desinfektionsvæske pulveriseres og gøres klar til brug. Materialer som sæder og håndtag fjernes med jævne mellemrum og rengøres i detaljer.

Klimaanlæg glemmes ikke

IZBAN-tog rengøres og hygiejnisk også på værkstedet i Çiğli hver dag mellem 01.30-05.30 på Aliağa, Menemen, Cumaovası, Torbalı, Tepeköy og Selçuk stationer. Klimaanlægsfiltre rengøres hver anden uge; Understøttes af antibakteriel konditioneringslugt.

På skibe inden for İZDENİZ udføres rengørings- og desinfektionsprocedurer hver nat fra kl. 23.00. Sæder, elevatorer, gulv, glas og sideflader, gelændere, gelændere rengøres detaljeret; toiletter og dræn er også gjort egnede til sundhed.

Dette diasshow kræver JavaScript.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar