Sidste dag for visum af hærkort med rejskort 31. januar

hær rabat rejse kort visa sidste dag januar
hær rabat rejse kort visa sidste dag januar

Sidste dag på visa rabatkort til hæren 31. januar. I en erklæring afgivet af Ordu Metropolitan Municipality Public Transportation Department blev det oplyst, at universitetsstuderende, der drager fordel af køretøjer med offentlig transport i provinsen, skulle fornye deres visum til nedsatte rejsekort.

SISTE DAG 31.01.2020

I henhold til dette indtil 31.01.2020 er rabatkort, der er opnået fra Rejskortkontoret i Ordu Metropolitan Kommunes offentlige transportafdeling, der er registreret i HEC-systemet, omfattet af omfanget af obligatorisk uddannelse og er stadig uden for anvendelsesområdet for obligatorisk uddannelse, men hvis uddannelse fortsætter, når HEC-systemforespørgslen oprettes. Visumprocedurer er påkrævet. Kortene til studerende, der ikke har foretaget deres visumprocedurer før denne dato, betaler fuldt ud.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar