Derbent bliver et vigtigt skisportssted takket være højhastighedstoget

Takket være højhastighedstoget bliver Derbent et vigtigt skisportssted.
Takket være højhastighedstoget bliver Derbent et vigtigt skisportssted.

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, Konya guvernør Cüneyit Orhan Toprak, AK Party Konya Deputerede Gülay Samancı og Selman Özboyacı, Konya Metropolitan Mayor Uğur İbrahim Altay og AK Party Konya provinsformand Hasan Angı foretog undersøgelser i skiområdet i Derbent Aladağ. Minister Ersoy sagde, “Derbent er en heldig region på grund af Konyas højhastighedstogforbindelser. Det har potentialet til at tage meget komfortable skiløbere og turister fra storbyområder. Derbent bliver et godt skisportssted fremover. ”


Efter erklæringen af ​​”Kultur- og turismebeskyttelses- og udviklingsregion” med godkendelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan fortsætter bestræbelserne på at gøre regionen til et vintersportscenter og bringe det til turisme.

I denne sammenhæng minister for kultur og turisme Mehmet Nuri Ersoy; Konya-guvernør Cüneyit Orhan Toprak, AK-partiet Konya-stedfortrædere Gülay Samancı og Selman Özboyacı sammen med Konya Metropolitan-borgmester Uğur İbrahim Altay, AK Party Konya-provinsens borgmester Hasan Angı og Derbent-borgmesteren Hüseyin Ayten foretog undersøgelser i Aladağ-skiområdet.

VI STARTER ARBEJDER I DAG

Minister Ersoy sagde, at de er startet studiet for at gøre Derbent Aladağ skiområde til et skicenter, ”det er nødvendigt at arbejde på dem hele sæsonen lang. Der er rapporter, der skal udarbejdes i henhold til mobilitet i maven. Når disse rapporter er afsluttet, kommer vi tilbage som i april. Vi vil se nøjagtigt, hvilken slags projekt vi kan lægge her. Derbent er en heldig region på grund af Konyas højhastighedstogforbindelser. Det kan fodres meget let, især fra hjemmemarkedet. Når Istanbul og Ankara, samt İzmir højhastighedstogforbindelse er afsluttet, har det potentialet til at tage meget komfortable skiløbere og turister fra alle tre storbyer. Hvis de rapporter, vi ønsker, kommer ud, som vi håber, håber jeg, at de vises. Derbent bliver et godt skisportssted fremover. ”

PRÆSIDENT TAKKE ALTID TIL MINISTER ERSOY

Konya Metropolitan-borgmester Uğur İbrahim Altay takkede minister Ersoy for sine Konya-projekter og hans nære interesse i Konya, især med hensyn til spørgsmålet om Derbent Aladağ som et skisportssted. Med oplysning om, at Konya har et vigtigt turismepotentiale med sine distrikter, sagde borgmester Altay, at de samarbejder med ministeriet for kultur og turisme for at realisere vigtige projekter for at få tilstrækkelig andel af turismen.

KONYA-PROJEKTER blev diskuteret

Efter gennemgangen af ​​Derbent Aladağ drøftede minister Ersoy Konya-projekter med Konya-guvernør Cüneyit Orhan Toprak, AK-partiet Konya-stedfortræder Selman Özboyacı, hovedstadsborgermesteren Uğur İbrahim Altay og AK Party Konya provinsformand Hasan Angı ved Metropolitan Municipality Mevlana Kulturcenter.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar