TCDD solgte påstande svarede! Privatisering er ikke problemet

Tcdd'et sælges, det er ikke underlagt tilpasning.
Tcdd'et sælges, det er ikke underlagt tilpasning.

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) har reageret på beskyldningerne i en erklæring på sin hjemmeside tilpasses. I erklæringen “TCDD Tasimacilik AS's forpligtelse til offentlig service ophører ved udgangen af ​​dette år, og tjenesten udføres af jernbanetogoperatøren, der er blevet tildelt ved udbudsproceduren i 2021. Der er ikke sådan noget som at afslutte passager- og godstransportaktiviteter inden for TCDD eller privatisering af TCDD ”.


I den skriftlige erklæring afgivet af TCDD; ”Der var behov for at offentliggøre oplysninger om UNRIGHT NEWS, der blev offentliggjort i nogle skriftlige og internetmedier under overskriften” SELLING TCDD ”.

Som det er kendt, trådte i kraft den 1. maj 2013 "Tyrkiet, No. 6461 lov om liberalisering af Jernbane Transport" blev udført med liberaliseringen af ​​jernbanesektoren. Som i luftfartssektoren blev jernbanesektoren også liberaliseret effektivt i 2017, og den private sektors jernbanevirksomheder var sammen med TCDD beregnet til at operere konkurrencedygtigt under tilsyn af Ministeriet for Transport og Infrastruktur.

Med vedtagelsen af ​​jernbaneliberaliseringsloven nummer 6461 startede 2 andre togselskabers andre sektorer end TCDD også deres godstransportaktiviteter ved at opnå deres godstrafttilladelse. Autoriseringsprocedurer for togaktiviteter i den private sektor fortsætter med hensyn til persontransport.

På de linjer, hvor det ikke er muligt at udføre kommerciel transport med jernbane, udføres transporten efter kontrakt som ”Public Service Obligation”. Forpligtelsen til offentlig tjeneste for TCDD Tasimacilik AS, der stadig udfører denne tjeneste, slutter ved udgangen af ​​dette år, og tjenesten udføres af jernbanetogoperatøren, som er blevet tildelt ved udbudsproceduren i 2021.

Vores investeringer i jernbaneinfrastruktur fortsætter for at levere høj kvalitet, sikker og økonomisk jernbanedrift i vores land. Foruden infrastrukturinvesteringer fortsætter vores investeringer til levering af højhastighedstogsæt, elektriske og dieselsæt også for at fortsætte jernbanetransporttjenester fra TCDD.

Der er ikke noget, der afslutter passager- og godstransportaktiviteter inden for TCDD eller privatisering af TCDD. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar