Tekira Junction Smart Junction System løser trafikdensitet

Tekira kryds løser trafikdensitet med det smarte krydsingssystem
Tekira kryds løser trafikdensitet med det smarte krydsingssystem

Tekirdağ Metropolitan Municipality, Istanbul Metropolitan Municipality Informatics og Smart City Technologies Inc. Som et resultat af det projekt, som det udførte i partnerskab med (İSBAK), løste Tekira Interchange Smart Junction System, der blev udført i praksis, stort set trafikdensiteten i Government Avenue og Köprübaşı placering.


Med det signaliserede krydsopsætning og trafikarrangement ved Tekira Junction i Süleymanpaşa-distriktet fik borgerne lov til at krydse vejen mere sikkert, og trafikdensiteten blev reduceret ved at regulere køretøjstrafikken.

Præsident Kadir Albayrak: "Trafikopsætning reduceres med afviklingen af ​​systemet"

Tekirdağ-borgmesteren, Kadir Albayrak, sagde, at arrangementet er yderst fordelagtigt: ”Vi fortsætter med at implementere vores menneskelige orienterede projekter til løsning af problemer. Både køretøjets og fodgængertrafikken er blevet kontrolleret med det smarte krydssystem, vi har implementeret ved Tekira-krydset. Med denne ansøgning kan transport leveres fra Cumhuriyet-pladsen til vores kommunebygning på kort tid. Vi får ekstremt positive feedback fra vores borgere. Med afviklingen af ​​systemet vil trafikdensiteten falde yderligere. Held og lykke til vores borgere. ”

Årsagen til trafikdensitet i Köprübaşı Placering i fortiden Fejlagtige applikationer til genopbygning

Præsident Kadir Albayrak sagde, at den forkerte reguleringspraksis i fortiden skabte trafikproblemer i distriktscentret, ”Som det vides har vores distrikt Süleymanpaşa oplevet en stor byvækst på grund af befolkningsvækst. Trafikdensitet opleves på grund af de smalle og fysiske forhold på veje i de gamle bygder i distriktscentret. Den vigtigste grund til trafikdensiteten i Köprübaşı er at etablere en markedsplads i regionen i 90'erne og tillade Tekirdağ Kommune at bygge et stort indkøbscenter i serviceperioden 2004-2009. Mens befolkningen i vores Süleymanpaşa-distrikt stiger, er fremtidens fremskrivning ikke blevet observeret, og der er foretaget forkerte applikationer. ”

Alternative måder til permanent løsning

Præsident Kadir Albayrak sagde, at de arbejder for at bringe en permanent løsning på trafikproblemet, hvis oprindelse går årtier tilbage, med en menneskelig orienteret tilgang, ”Den nye krydsordning, vi har lavet, har store fordele ved at lindre trafikken i regionen. Vores grundlæggende strategi for en mere effektiv og permanent løsning er at dirigere køretøjer til forskellige ruter ved at lave alternative ruter. Vi fortsætter vores ekspropriationsindsats med hensyn til en forbindelse, som vi planlægger at gøre mellem Köprübaşı Mevki og Çevre Yolu. Fra kvartererne Hürriyet og Gündoğdu til Muratlı Caddesi; Vi fortsætter vores arbejde med Soğancılar Caddesi, en ny vej, der giver transport til basaren og spiller en vigtig rolle i forbindelserne til Ringvejen. Når vores alternative vejarbejder er afsluttet, vil der være stor lettelse i bytrafikken. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar