Tyrkiske virksomheder anmoder om Qatar's Billion Dollar Sharq Crossing-projekt

Tyrkiske virksomheder stræber efter at gennemføre projektet katarin milliarder dollars sharq
Tyrkiske virksomheder stræber efter at gennemføre projektet katarin milliarder dollars sharq

Qatar besluttede at genstarte Sharq Crossing-projektet, der forbinder Ras Abu Aboud med West Bay-regionen, som et af de prioriterede projekter.


Der blev givet intensionsbreve til Sharg Crossing-projektet på 8 milliarder dollars i Qatar. Kæmpe Limak auktioner fra Tyrkiet, TEKFEN, STFA, BYGNING CENTER, IC ICTAS og Nurol selskaber havde rapporteret deres deltagelse som officiel. Men i Qatar, var $ 8 milliarder af gigantiske projekter fra Tyrkiet og opfordrede TEKFEN bare for at LII. Partnerskaber oprettet af de lokale firmaer og internationale firmaer bestemt af administrationens intention om gigantprojektet
breve blev givet den 12. januar.

Sharq Crossing-projektet, der tiltrækker alle internationale byggefirmaers opmærksomhed og inkluderer havkryds med nedsænkningsrør, er planlagt at blive rejst i verdensmesterskabet i 2022, der er vært for Qatar.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar