Erdogan, vi forbinder Istanbul til fire punkter i vores land med højhastigheds toglinjer

Vi forbinder vores land til fire punkter med erdoganhizli toglinjer
Vi forbinder vores land til fire punkter med erdoganhizli toglinjer

Præsident Recep Tayyip Erdoğan deltog i den første jernbanesvejseceremoni for Gayrettepe Istanbul lufthavns metro-projekt i Eyüpsultan. Præsident Erdoğan sagde under ceremonien, "vi forbinder Istanbul til alle fire punkter i vores land med højhastighedstoglinjer."


Vi har virkelig overlevet transporttjenesterne til Istanbul. Marmaray først, hvad sagde de? 'Vi har det ikke gjort. İstemezük. ' Hvem sagde? Dette blev kaldt CHP mentalitet. De kunne ikke se, fordi de passerede under havet fra Allah, vi gjorde det. Jeg har lige den sidste figur siden dens åbning, ved du hvor mange Istanbulites eller mennesker der har været der? 500 millioner. Dette er os. Selv deres drømme kan ikke nå steder, vi har nået. Vær forsigtig fra landet, vi er efterkommere af Fatih, der flød og passerede galejer. Vores bedstefar Fatih passerede galejer fra landet og sænkede dem ned til Det Gyldne Horn, og vi lavede begge Marmaray under havet efter vores bedstefars fodspor, og så åbnede vi Eurasia-tunnelen. De, der siger 'Vi vil ikke' passere gennem Marmaray? Geçiyor. Går det gennem Eurasia-tunnelen? Geçiyor. Men der er et godt ord i dem, at opfindsomheden er genstand for komplimenter, eller de forstår ikke sådan noget, de siger ikke 'Lad os respektere'. Men vi vil fortsætte med at tjene vores nation, uanset om de ønsker det eller ej. ”

”VI FORBINDER ISTANBUL TIL ET FIRE POST VORES LAND”

Erdoğan udtrykte, at de stødte på de samme reaktioner, mens Yavuz Sultan Selim Bridge blev bygget, sagde Erdoğan:

”Hvad sagde de? İstemezük. Gjorde vi det? Vi gjorde. Jeg håber, at vi også bygger et jernbanesystem der som en tredje linje på broen. Lavede vi Osmangazi-broen? Vi gjorde. Vi tager den første fase af vores Istanbul-lufthavn i brug med dem. Kan du forestille dig, at vi nu har reduceret Izmir-Istanbul mellem 3 timer og 15 minutter. Vi sænkede en 8-8,5 timers vej her. Mr. Kemal, en stedfortræder fra Izmir, rejser sig og takker ham en dag. Ingen. Hvorfor? Dette ligger ikke i deres mentalitet. Fordi de ikke både tjener og takker dem, der tjener. Vi leverede Istanbuls forbindelser med Ankara, Eskişehir, Konya, Bilecik, Kocaeli og Sakarya med højhastighedstog. Vi forbinder Istanbul til alle fire punkter i vores land med højhastighedstoglinjerne under opførelse. Jeg håber, at Istanbul vil sprede dette omdømme endnu mere som en af ​​de største byer i verden som verdens storstad. Vi åbnede nogle af delene Kınalı-Odayeri og Kurtköy-Akyazı på den nordlige Marmara-motorvej for trafik. Vi åbner de resterende dele til service i de kommende måneder. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar