Aliağalılar Vil drage fordel af ESHOT-tjenester

aliagalilar ønsker at bruge eshotun-tjenester
aliagalilar ønsker at bruge eshotun-tjenester

Aliağa, hvor transporten er forsynet med dolmuş, oplever problemer med bytransport. Passagerer klager over billetpriser, hyppighed af ture og skiller sig ud.

I Aliağa, hvor hundreder af arbejdstagere og embedsmænd falder af veje fra fjerntliggende kvarterer for at arbejde, leveres bytransport af minibusser. Minibusserne, der afgår fra İZBAN-stationen, fører passagerer til både højhuse, forretninger og byens centrum.

universelIfølge nyheden om Eren Saran; Hareket Afgangstiden for minibusserne, der bevæger sig mellem centrum og İZBAN-stationen, indstilles afhængigt af det indgående tog. Det er forbudt at transportere passagerer til fods, men det forlader aldrig, før dolmuşen på Aliağa er fyldt. Denne rejse bliver til en prøvelse i begyndelsen og slutningen af ​​arbejdet. I byen, hvor den fulde billetpris er 2.75, kan studerende rejse til 2.25 lira, forudsat at de fornyer og bærer deres nedsatte transportkort hvert år.

Officer Ramazan Çelebi, der bor i İzmir og arbejder i Aliağa skattekontor, siger, at han fører passagerer, der står i centrum af dolmuş. Çelebi sagde, de Når vi går af på arbejdsudgange, henter vi İZBAN op. De er nødt til at øge antallet af flyvninger, især for arbejdstid. ”

“VI KAN IKKE FORDELE FRA ESHOTS TJENESTER”

Mustafa Dede, der har boet i Aliağa i 35 år og pensioneret fra PETKİM, siger, at ESHOT-flyvninger også bør fungere i Aliağa. Dede sagde, ağa Aliaga er nu et stort sted, og de mennesker, der bor her, bør drage fordel af de kommunale busser. Vi står uden alternativer. Der er ESHOT i Foça og Bergama. Vi tager også busserne til Bergama for at gå til ranakran fra İZBAN, men de opkræver dobbelt. Dette spørgsmål har også brug for en aftale, ”sagde han.

Derudover betaler IZBAN, når du går til den applikation, der skaber en alvorlig byrde for Aliagalı Dede sagde: ”Selv for at gå til det nærmeste stop Aliağa'dan 12.40 pund skal være på vores kort. Hvordan folk rejser, når de beregner det for en familie. Dagen kommer, ikke engang fem pund ved siden af ​​personen. Så der sker meget på vejen. Vi ønsker, at denne applikation fjernes så hurtigt som muligt ”.

TRAFIK LÅSET I VIGTIGE JUNCTIONS

Osman Yüksel oplyste, at trafikken blev sat fast på arbejdstiden på visse punkter i Aliağa og sagde: ”Der skal foretages en forliset produktion til TÜPRAŞ, PETKİM og centrale kryds. Især om morgenen og aftenen oplever trafikken vanskeligheder. I sommersæsonen ankommer jeg om 5 minutter i stedet for at arbejde på 15-20 minutter og nogle gange om en halv time. ”

“VI HAR KRUSFAREN PÅ DET STED, DER ER NEDLADET”

Gülay Karadana og hendes datter Selvetnur, der bor i landsbyen Horozgediği, siger, at minibusserne, der kommer fra landsbyen til centrum, en gang i timen. Hver dag sagde Selvetnur, at han kom til skolen med disse minibusser og sagde, yolculuk Vi rejser oven på hinanden. Tre pund går tre pund returnerer penge, vi giver, hvad er allerede vores uge? Situationen for vores familier er sikker, jeg vil give ham penge eller gøre mig selv lommepenge. De forlader vejen, vi står i fare for at blive knust. Forvent en bil i kulden efter skolen. Jeg bruger dine flintstuer. Undertiden kører biler uden at samle en times ventetid på den anden. ”

Us Vi har mange problemer. Der er en bil på en time. Vi bruger det til vores marked. Hvis en patient havde en nødsituation, ville du ikke gå. Vi ønsker flere fly. Der er sådan et problem for alle landsbys minibusser ..

Aktuelle auktioner

 1. Tilbudsmeddelelse: 25 KV ledningsinstallation (TÜVASAŞ)

  Februar 6 @ 14: 30 - 15: 30
 2. Udbudsmeddelelse: Adapazarı-Mithatpaşa Station vejgenerering og saksepostarbejde

  Februar 10 @ 14: 00 - 15: 00
 3. MOVE

  Februar 11 @ 08: 00 - Februar 12 @ 17: 00
 4. Udbudsbekendtgørelse: Strammerklemme købes

  Februar 11 @ 11: 00 - 12: 00
 5. Tilbudsmeddelelse: Slip Lamas vil blive købt

  Februar 12 @ 11: 00 - 12: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar