Ankara Sivas High Speed ​​Train Project afsluttet dato annonceret

ankara sivas højhastighedstogprojekt er afsluttet
ankara sivas højhastighedstogprojekt er afsluttet

Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, “Ankara-Sivas højhastighedstogslinje på 393 kilometer lang Ankara-Sivas højhastighedstoglinje i del af Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni i marts for at starte testkørslen og for at afslutte projektet i andet kvartal 2020,” sagde han.

Inden for rammerne af Ankara-Sivas High Speed ​​Train (YHT) -projektet fortsætter jernbanelinjearbejderne i Yerköy-Sivas retning. 87 procent af arbejdet vil blive afsluttet i jernbanearbejdet, resten vil være afsluttet i marts 2020, og derefter vil prøvekørslen begynde.

Guvernør i Yozgat Kadir Cakir, jernbanesektionen i opførelsen af ​​byggecentret ved at gennemgå projektet, modtog information fra Mehmet Baser. Yozgat Divanli Yozgat Station og opførelsen af ​​den igangværende regulator og DGS-stabilisatorjournalister med cirka 40 kilometer rejse Yozgat-guvernør Kadir Cakir, 2020, vil blive afsluttet i marts og sagde, at prøvekørslen vil begynde.

Enden af ​​tunnelen dukkede op i Ankara-Sivas

Når det blev anført, at Ankara-Sivas YHT-projektet er en enorm investering, sagde Çakır, har Y Yozgatlı ventet på denne investering i lang tid. Enden af ​​tunnelen er nu synlig. Vi startede langsomt, og forhåbentlig kommer vi på det hurtige spor. En investering på 13,2 milliarder pund, jeg takker alle, der har bidraget. Jernbanespor er i gang. Jernbane blev lagt i Yerköy-Yozgat-Sorgun. Akdagmadeni-distriktet bliver lagt. 87 procent af arbejdet er færdig, og resten er forhåbentlig afsluttet i marts 2020. Så starter testkørslerne. Yozgat er en by, der har mange skønheder både med hensyn til geotermiske og historiske aspekter. Det vil bidrage til fremme af vores by og dannelse af økonomiske investeringer. Dette er ikke slutningen på historien. Det er et stort stykke arbejde. Gud villig, lad os leve sammen, skønheder alle sammen. ”

Inden for rammerne af jernbaneudlægningsprogrammet blev guvernør Çakır ledsaget af provinsens Gendarmerie-kommandant oberst Bilgihan Yeşilyut og provinspolitis stedfortræder Soner Özyer.

Når projektet er afsluttet, reducerer det Sivas-Ankara til to timer og Ankara-Yozgat til cirka en time. Ankara-Sivas YHT-projektet, Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars højhastighedstogslinjer vil blive integreret i jernbanen Baku-Tbilisi-Kars.

Kort over Ankara Sivas High Speed ​​Train

Ankara Sivas High Speed ​​Line Introduktionsfilm

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar