Ballastproblem i Ankara Sivas YHT Line! 60 kilometer skinne fjernet

ankara sivas yht line ballast problem kilometertog jernbane fjernet
ankara sivas yht line ballast problem kilometertog jernbane fjernet

På den højhastighedstoglinje på 406 kilometer, der forbinder Ankara og Sivas, blev skinnerne lagt i det 60 kilometer lange afsnit fjernet på grund af problemet, der opstod i "ballasten". Det blev bestemt, at ballasten, der blev lagt langs linjen og planlagt at løfte den belastning, der ville opstå under transporten, var brudt, skarpkantet og kantet, viste aldringstegn efter kontakt med solen. Det blev besluttet at udskifte ballasten, som viste sig at være ude af stand til at vare i 5 år.


HaberturkIfølge rapporten fra Olcay Aydilek fra; ”Efter TCDD's advarsel løftede entreprenørselskabet skinnerne i en 60 km lang sektion. Han begyndte at udskifte ballasten. Det anføres, at denne proces i vid udstrækning er afsluttet. Kilder sagde, at omkostningerne (ca. 10 millioner TL) blev dækket af entreprenøren.

Blandt de største igangværende infrastrukturprojekter i Tyrkiet tættere på slutningen af ​​Sivas-Ankara højhastighedstog linje. Tusinder af mennesker arbejder overarbejde på snesevis af punkter langs den 406 kilometer lange linje for at holde projektet i anden halvdel af dette år.

Når projektet er afsluttet, reduceres rejsetiden mellem Sivas og Ankara med YHT til 2 timer. Det vil vare 5 timer mellem Istanbul og Sivas.

Ballastproblem

Mens byggearbejderne fortsætter hurtigt, blev det bestemt, at der er et problem i "ballasten", der blev lagt på en del af linjen. TCDD-inspektionshold fandt, at der er et teknisk problem med "aldring" i ballast i et 60 kilometer langt område i deres studier på marken.

Så hvad er en ballast, og hvad er problemet? Sten, der er lagt under skinnerne langs linjen, der er planlagt til at løfte den belastning, der vil opstå under transport, kaldes ”ballast”. Ballasten har en økonomisk levetid på 5 år. Det viste sig, at ballasten, der blev lagt i dette område, viser et tegn på "aldring" efter kontakt med solen. Det blev bestemt, at han ikke kunne bære belastningen, og at det snart ville blive spredt.

Rails fjernet

TCDD-ledelse advarede entreprenørselskabet, der påtog sig projektet. Skinnerne på den 60 kilometer lange sektion er fjernet. Udskiftning af ballast startet. Det anføres, at denne proces i vid udstrækning er afsluttet. Kilder sagde, at omkostningerne (angivet til 10 millioner TL) blev dækket af entreprenøren.

Kort over Ankara Sivas High Speed ​​TrainRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar