Testkøredato for Ankara Sivas YHT-linjen bestemt

ankara sivas yht linjetestdato blev annonceret
ankara sivas yht linjetestdato blev annonceret

Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, High Speed ​​Train gav information om arbejdet. Minister Turhan, YHT-testkørsler, op til en bestemt del af testkørslen vil begynde i marts, sagde han. Minister Turhan sagde, 393 Vi sigter mod at starte testkørslerne i marts-marts 2020 på den XNUMX kilometer lange Ankara-Sivas-højhastighedstoglinje i afsnittet Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni og at afslutte projektet i andet kvartal af XNUMX Bakan.

Minister Turhan erklærede, at de har bygget højhastigheds toglinjer, der er egnede til 200 kilometer timer, hvor godstransport og passagertransport kan udføres sammen med højhastighedstoglinjer og tilføjet, ”I denne sammenhæng har Bursa-Bilecik, Sivas-Erzincan, Konya-Karaman-Ulukışla-Yenice-Mersin-Adana, Adana- Osmaniye-Gaziantep, i alt 626 kilometer højhastighedstoglinjer og 429 kilometer konventionelt jernbaneanlægsarbejde fortsætter. Vi går over til højhastighedstogstyring i slutningen af ​​maj ved at afslutte det 423 kilometer lange Konya-Karaman-afsnit i det 102 kilometer lange Konya-Karaman-Mersin-Adana-projekt med højhastighedstog, som vil muliggøre hurtigere overførsel af last fra Konya, Karaman og Kayseri til Mersin Port. Ud over vores igangværende projekter er undersøgelse og projektundersøgelser afsluttet i tusind 491 kilometer. 6 tusind 434 kilometer af projektforberedelsesarbejdet fortsætter. Således fortsætter vi byggeri, udbud og undersøgelsesprojekter på i alt 13 tusind 21 kilometer jernbanelinjer. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar