Arbejdet med det nationale togprojekt fortsætter med fuld hastighed

arbejde i fuld fart i det nationale togprojekt
arbejde i fuld fart i det nationale togprojekt

”Bursa Rail Systems Workshop” blev afholdt i servicebygningen til Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO). angivelse af de sidste 5 år, de har arbejdet med tæt på 20 virksomheder i Bursa Tyrkiet Wagon Industry Co (TÜVASAŞ) Formand for bestyrelsen Dr. İlhan Kocaarslan sagde, at arbejdet med mølletogprojektet er i fuld gang.


TÜVASAŞ Formand for bestyrelsen Dr. İlhan Kocaarslan oplyste, at de kom til Bursa for at møde leverandører og understregede, at de har samarbejdet med 5 virksomheder i Bursa i de sidste 20 år. TÜVASAŞ 70 år siden i udlandet er en institution, der foretager vedligeholdelse og reparation af biler, siden 1985 i Tyrkiet Wagon Industri som Kocaarslan bemærkede der fortsætter med at arbejde, "en organisation, der gør hele systemet af dem alle, især transporterer passagerer. Med idriftsættelsen af ​​vores aluminiumskroppefabrik i 2019 steg det samlede antal af vores fabrikker til 6. Nu brød vores institution sin skal. Vi sigter mod at blive en teknologisk virksomhed til at blive en virksomhed, der producerer sine egne køretøjer. ”

Kocaarslan, der også gav information om værkerne i det nationale togprojekt, sagde: ”Vores nationale tog er nu oprettet. Et køretøj er ved at lande. Det er overalt i motoren, og klimaanlægget er installeret. Det andet køretøjs forbinding er 60 procent. Det andet køretøj kommer også ud af malingen. Vores 4. køretøj er i øjeblikket i produktion. Vores 5. køretøj fortsætter med at arbejde. Når vi gør det til et sæt, sænker vi det ned på skinnerne. Vi ønsker at bringe indenlandske virksomheder til denne sektor. Vi har etableret masseproduktionslinjer. Alt er i orden. Det viser sig et kæmpe køretøj med snesevis af styresystemer med 40 kilometer kabel inde. 25 meter lang. Vi vil fortsætte med at underskrive nye projekter og værker ved at arbejde med vores forretningsverden. ”

İlhan Kocaarslan sagde, at de omsætter for 500 millioner lira som selskab. ”Vi vil introducere os for verden.” Kocaarslan sagde, ”Vi ønsker at blive en organisation, der producerer internationale standarder. Som en vision ønsker vi at sikre, at det er et mærke, der skaber design og produktion i verdensklasse inden for jernbanekøretøjssektoren, der transporterer passagerer. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar