Bağbaşı Plateau opretter postkortbilleder med spektakulært sne-landskab

Bağbaşı Plateau opretter postkortbilleder med spektakulært sne-landskab
Bağbaşı Plateau opretter postkortbilleder med spektakulært sne-landskab

Denizli Teleferik og Bağbaşı Plateau, der er blevet en af ​​de uundværlige farver i det sociale liv i Denizli, skaber postkortbilleder med storslået snekultur.

Denizli Cable Car og Bağbaşı Plateau, som blev åbnet af Denizli Metropolitan Municipality i 2015, fascinerer fortsat sine besøgende med sin skønhed, der inkluderer forskellige naturskygger i fire sæsoner. Denizli Kabelbane og Bağbaşı Plateau, der berikede Denizlis beboeres sociale liv og gjorde det muligt for dem at tilbringe tid i de sammenflettede miljøer, blev et af de første snefaldspunkter i centrum af Denizli. Befolkningen i Denizli, der når kabelbanen til 1500 meter, tager glæden ved sne fuldt ud. Spektakulært snelandskab og postkortbilleder af platået, hvor snebolden og leg med de kære væk fra byens stress nyder en anden dag væk fra stresset.

„En vigtig attraktion merkezi

Borgmester i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan påpegede, at Denizli Cable Car og Bağbaşı Plateau har forskellige skønheder i hver sæson. Borgmester Osman Zolan understregede, at Denizli Cable Car og Bağbaşı Plateau, der især besøges af dem, der ønsker at mødes med sne i byens centrum, også er et vigtigt seværdighedscenter i regionen. Vores anlæg er meget efterspurgt med sin unikke udsigt over vinteren, faldende sne og frisk luft. Jeg vil gerne invitere vores borgere, der ønsker at være vidne til denne vidunderlige skønhed til foråret. ”

Dette diasshow kræver JavaScript.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar