Balikesir Kiziksa Bridge er OK

Kizilsa Bridge er OK
Kizilsa Bridge er OK

Balikesir Kiziksa Bridge OK: Balikesir Metropolitan borgmester Yucel Yilmaz holdt sit løfte, Manyas County Manyas lavet på Kocasay, Gönen-Kızıksa Road Bridge Bridge-konstruktionen blev afsluttet.

Balıkesir Metropolitan Municipality arbejder fortsat med moderne veje og broer i hele provinsen uden at bremse. Balıkesir Metropolitan Municipality, der lægger vægt på transportprojekter i byens centre, realiserer projekter, der vil lette transporten af ​​borgerne, der bor i landdistrikterne og give mere komfortable og moderne transporttjenester. Vej- og brobygningsarbejder i alle distrikter samt vedligeholdelse og reparation af eksisterende veje og broer inden for rammerne af Metropolitan Municipality i Manyas Kocasca County Manyas, Gönen-Kızıksa Road Bridge Bridge-konstruktionen er afsluttet.

I 1977 blev den 43 år gamle bro, bygget med støtte fra folket og støtte fra befolkningen i regionen, ødelagt af Balıkesir Metropolitan Municipality efter afslutning af dens brugstid og ikke kunne reagere på behovet. Broen er placeret på den alternative vej, der forkorter transporttiden mellem Çanakkale-Balıkesir og giver også adgang til Manyas og Kızıksa Neighborhood; Det blev genopbygget med en længde på 240 meter og en bredde på 11 meter. For at skabe hurtig og sikker trafikstrøm for køretøjer og fodgængere blev der anvendt 1,5 meter bred fodgænger fortov på begge sider af den udvidede bro. Rækværk blev installeret på siderne af broen, der har et mere moderne udseende end før. Broen, der blev revet og genopbygget, og en 500 meter asfaltbelægning blev lavet på en 110 meter vej inklusive indgang og udgang.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar