Izmir-beboere OBS! Güzelyalı 19/1 Street vil være lukket for trafik i to måneder

izmir beboere opmærksomhed guzelyali street vil være lukket for trafik i to måneder
izmir beboere opmærksomhed guzelyali street vil være lukket for trafik i to måneder

19/1 Street, der forbinder Mithatpaşa Street med Mustafa Kemal Sahil Boulevard inden for rammerne af kulvertfornyelsesarbejder i İZSU, Poligon og Arap vandløb, vil være lukket for køretøjstrafik i to måneder, der starter mandag den 27. januar.


Izmir Metropolitan Municipality İZSUs generaldirektorat igangsætter en to-måneders undersøgelse på 19/1 Street (overfor Ahmed Adnan Saygun Art Center), der giver trafikstrøm til Mustafa Kemal Sahil Boulevard via Mithatpaşa Street. I henhold til UKOME-beslutningen vil mandag den 27. januar 19/1 Street Vehicle Traffic blive lukket på grund af arbejdet. Motorkøretøjschauffører, der ønsker at komme til Mustafa Kemal Sahil Boulevard fra Mithatpaşa Street, vil være i stand til at bruge 40/1 Street overfor Güzelyalı Park.

Busruten ændrer sig også

ESHOTs generaldirektorat har også ændret ruten for nogle buslinjer på grund af arbejdet.

5, 6, 7, 24, 25 og 480 busser, der kommer fra retning Narlıdere, Kavacık og Oyun Köyü, hvis sidste stop er Üçkuyular İskele; Efter Fahrettin Altay Square kommer Martyr Major Ali til Üçkuyular Pier ved hjælp af den officielle Tufan Street.

Busserne nummereret 486 og 945, der betjener Oyak Site og Esentepe District, ankommer til Üçkuyular Pier ved hjælp af Martyr Major Alis officielle Tufan Street efter Fahrettin Altay Square.

Bus 510, der kører mellem Gaziemir og Balçova, fortsætter på motorvejsruten ved hjælp af Martyr Major Alis officielle Tufan-gade efter Fahrettin Altay-pladsen i retning af at gå til Gaziemir.

På den anden side fortsætter Cumhuriyet-pladsen - lufthavnsbus nummer 202 på ruten til Mustafa Kemal Sahil Boulevard, efter Fahrettin Altay-pladsen i retning af at gå til Cumhuriyet-pladsen ved hjælp af Şehit Binbaşı Ali Official Tufan Street.

Culverts vil blive fornyet

Generaldirektoratet for İZSU vil fornye kulverterne i polygon- og arabiske vandløb med den begrundelse, at stålristernene på vejen er farlige for trafik og forårsager støjforurening. Deres teams vil afmontere gitterne og indstille de præfabrikerede bjælker, der er forberedt på forhånd og vil fremstille armeret beton.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar