GUHEM er det bedste i Europa

bedst i Europa
bedst i Europa

BTSO formand İbrahim Burkay foretog en undersøgelse inden for luftfart med Aquila og Gökçen Holding formand Celal Gökçen, der foretog betydelige investeringer som Bursa Space og Aviation og foretog en anmeldelse i Gökmen Space Aviation Training Center (GUHEM).

GUHEM-projekt, ledet af BTSO, med støtte fra Ministeriet for Industri og Teknologi og med koordineringen af ​​TÜBİTAK, i samarbejde med Bursa Metropolitan Municipality, tæller dagene til åbningen. BTSO-formand İbrahim Burkay mødtes med Gökçen Holding formand Celal Gökçen på GUHEM ved at erhverve 25 år af den tyske flyfabrik Aquila. Formand Burkay gav også information til Celal Gökçen, medlem af BTSO High Advisory Board, om arbejdet i GUHEM.

EUROPAS BEDSTE

Præsident Burkay sagde, at centret, hvis grundlæggelse blev lagt i 2018, er blandt de bedste i Europa og de top 5 centre inden for luftfart. Med angivelse af, at centret har et lukket område på 13 tusind kvadratmeter, sagde borgmester Burkay, ”GUHEM, som vi har implementeret for at øge interesserne for unge generationer for rum og luftfart i tråd med det nationale teknologiske skridt, har 154 interaktive faciliteter, luftfartsakademier og innovationslaboratorier. GUHEM er en kandidat til at blive et af de få centre i verden med sine interaktive faciliteter, den interesse, det vil skabe, dets infrastrukturbidrag til luftfartsundervisning og dens internationale prisvindende arkitektur, der tilføjer værdi til byidentitet. Vi er altid klar til at samarbejde med GUHEM, som afslører visionen for vores stipendium og vores land, og værdifulde iværksættere som Celal Gökçen, som også vil bidrage til investeringerne i rumfart. ”

”VI VIL have projekter til at gennemføre samarbejde med GUHEM”

Celal Gökçen sagde, at de tæller dagene til at foretage en stor investering i civil luftfartskole efter den flyfabriksinvestering, de vil foretage i Bursa Yenişehir. guhem vision er et godt eksempel på overførsel Gokcen, "Dette projekt blev gennemført af BCCI, blandt studier, der vil producere merværdi for Bursa og Tyrkiet. Der er oprettet en facilitet med en lang række muligheder for vores børn og unge til at udvikle sig inden for rumfart, og vi vil fortsætte vores investeringer på luftfartsområdet. På dette område vil vi have projekter, som vi vil samarbejde med GUHEM bragt af BTSO. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar