CHP Tanal spurgte: solgte de brugte vogne til skrot?

CHP Tanal spurgte: solgte de brugte vogne til skrot?
CHP Tanal spurgte: solgte de brugte vogne til skrot?

CHP Istanbul-stedfortræder Mahmut Tanal, TCDD'de "uregelmæssigt salg af skrot" har bragt på dagsordenen for forsamlingen. Tanal bad transportminister Mehmet Cahit Turhan om at besvare spørgsmålet “Er de nye vogne skåret og forvandlet til skrot? Tan.


CHP Istanbul stedfortræder Mahmut Tanal, Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) "ulovligt salg af skrot hvor" forsamlingen hævet påstandene. Tanal, transportminister Mehmet Cahit Turhan stillede slående spørgsmål.

Tanal, institutionen udtrykte kravet om "uregelmæssigt salg af skrot", der blev bragt til dagsordenen for forsamlingen. Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan krævede et svar til formandskabet for den store nationale forsamling i Tyrkiet, Tanal, spurgte, om der var nogen administrativ eller retslig efterforskning mod TCDD med den begrundelse, at ulovligt skrot blev solgt.

KAN DE BRUGTE VOGONER SKÆTTES TIL SKRAV?

Tanal bad transportminister Mehmet Cahit Turhan om at besvare spørgsmålet “Er de nye vogne skåret og forvandlet til skrot? Tan. De spørgsmål, CHP Mahmut Tanal rejste til transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, er som følger:

  • Den TCDD (tyrkiske stat jernbaner for Republikken Tyrkiet), er salget skrot foregår via auktioner gør?
  • Sælges skrotjern i TCDD til private?
  • Hvad er den årlige indtægt genereret fra salg af skrot på TCDD?
  • Registreres salgstransaktioner med skrot på institutionen? Hvis salgstransaktioner ikke registreres, er det ikke i strid med lov og lovgivning?
  • Stemmer det, at vogne, der endnu ikke har afsluttet deres brugstid, er blevet skåret i skrot og solgt på Sivas Bostankaya togstation? Er det sandt, er der iværksat en undersøgelse?
  • Er vogne, der kan bruges, skrotet og udsat for offentligt tab?
  • Er der indledt administrative eller retslige undersøgelser mod TCDD med den begrundelse, at der foretages ulovligt salg af skrot?
  • Er der TCDD-personale, embedsmænd, bureaukrater, der er blevet undersøgt, suspenderet, afskediget, eksporteret eller dømt for korruptionsskrot ”?
  • Er der nogen meddelelse, brev, e-mail sendt til dit ministerium om påstanden om Hur Scrap korruption i TCDD ?? I bekræftende fald, hvilken type handling er der truffet i forbindelse med disse meddelelser?


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar