Brand Company i Kirgisistan Transport

brand selskab i Kirghizistan transport
brand selskab i Kirghizistan transport

Transportsektoren har været i meget travle perioder i forhold til de stigende eksport- og importdata i de senere år. Vores land, der har kommercielle forbindelser med næsten alle lande i verden, især i Europa, Asien og Mellemøsten, er også orienteret mod asiatiske lande efter europæiske studier. For nylig er der registreret en vigtig udvikling i eksport- og importaktiviteterne i de asiatiske lande, især med Kirgisistan, og transportsektoren er også bevæget sig i overensstemmelse hermed.


I vores land har logistikvirksomheder, der opererer i asiatiske lande i Kirgisistan, indgået forskellige undersøgelser. Da de logistikvirksomheder, der allerede har været på Kirgisistan-linjen fra fortiden til i dag, er de imidlertid aktivt involveret i denne linje. En af de virksomheder, der kontinuerligt udfører transportaktiviteter i Kirgisistan, er Shah Global Logistics. vores virksomhed Rederier Kirgisistan Da det er en af ​​de sjældne organisationer blandt de mest intensive undersøgelser og projekter, udfører den transport af adskillige virksomheder, der beskæftiger sig med produktion og udenrigshandel i vores land.

vejtransport selskab, som primært tilbyder fra Tyrkiet til Kirgisistan spiller en aktiv rolle i vores arbejde med efterspørgslen transport luft og jernbane. Ud over at gennemføre gardintransport inden for lastbiltransport tilbyder det også delvis transporttjeneste på bestemte ugedage, forudsat at det afgår fra vores Istanbul-lagre, såvel som tung lasttransport, kølet lastbiltransport, containertransport og åben godstransport. Vores køretøjer, der kan organiseres til at indlæse fra alle vores byer, udfører sikker transport inden for rammerne af CMR-forsikring under kontrol af vores erfarne chauffører og vores ekspertdriftsteam.

Ud over logistikydelser har vores virksomhed tjenester inden for havneoperationer, toldklarering, opbevaring og agentur. Forsendelse til Kirgisistan Med dens erfaringer fra fortiden er det ekstremt dominerende i processen, der udvikler sig fra det øjeblik, lastningen er leveret til levering af lasten. Alle anmodninger fra Kirgisistan til vores virksomhed evalueres øjeblikkeligt, og retur leveres inden for rammerne af de mest egnede fragt- og transportforhold på kort tid.

Nyheder: Mehmet Ali BAL
Nyhedsfeed: LogistikvirksomhederRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar