BTS Ankara YHT beskrivelse af uheldssager

btsden ankara yht beskrivelse af ulykkestilfælde
btsden ankara yht beskrivelse af ulykkestilfælde

United Transport Workers Union (BTS) i går afslørede den første retssag mod højhastighedstogulykken det virkelige ansvar for kampen for at afsløre det rigtige.

Den skriftlige erklæring fra BTS er som følger; 13. Højhastighedstog på samme linje med Ankara-Konya-toget styrtede ned den 2018. december 3 i Ankara-Marsandiz, hvoraf 9 blev dræbt og 92 såret i togulykken (1. januar 13) Han blev set i Ankara 2020. tunge straffedomstol i går.

I den tiltale, der er udarbejdet af retten, mere end én persons dødsfald og sår på anklager om fængsel op til 15 år, deltog tre af de tre tiltalte i høringen af ​​i alt 10 tiltalte.

Efter identiteten af ​​de tiltalte og klagerne begyndte høringen med erklæringerne fra de tiltalte og retten og advokatenes spørgsmål indtil de sene timer.

I nærværende sag, i erklæringer og erklæringer, der blev afgivet mod togorganisationens officer og maskinisterne, der mistede deres liv i ulykken, blev TCDD-generaldirektøren og assisterende generaldirektører anmodet om at blive retsforfulgt uden nogen reel retfærdighed.

Ved afslutningen af ​​høringen besluttede retten at fortsætte tilbageholdelsen af ​​togorganisationens officer Osman Yildirim og udsatte høringen til 24. januar 2020 og besluttede at løslade Sinan Yavuz og trafikcontroller Emin Ercan Erbey.

Først og fremmest skal det bemærkes, at der er en mangel på signalanlæg, der forårsager denne ulykke. Med andre ord er en lignende ulykke mulig når som helst. Det blev bekræftet af generaldirektoratet for tyrkiske statsbaner (TCDD), at afgangspunktet og tidspunkterne for togtrafikken blev ændret efter ulykken.

Der har hidtil været mange ulykker i vores jernbaner, hundreder af borgere er blevet dræbt og såret i disse ulykker.

Vi er den egentlige årsag til disse ulykker hver gang; I AKP-perioden med den praksis, der er implementeret siden 2003 under navnet omstrukturering i TCDD, ud over medarbejdernes individuelle fejl; politikere og bureaukrater tager videnskabelige skridt, ikke-kvalificeret personale til at komme på arbejde, utilstrækkeligt antal ansatte, mere end en titel til en enkelt titel og så videre.

Disse grunde forklares detaljeret i rapporten udarbejdet efter ulykken af ​​vores fagforening om emnet og i vores rapport; ”Det er tydeligt, at det politiske pres på institutionen for at åbne uafsluttede linjer af hensyn til det politiske show er en af ​​hovedårsagerne til, at seniorbureaukrater holder stille og instruerer deres underordnede til at fremlægge disse underlige ordrer, i stedet for at forhindre dem i at blive presset til fordel for institutionen. ”Det blev anført, hvor det egentlige ansvar skulle søges.

Ifølge os er det reelle ansvar ved denne ulykke meget åbenlyst. Og desværre ser vi endnu en gang, at de reelle ansvarlige mennesker ikke er blevet bragt til retsvæsenet efter denne ulykke.

Det skal være kendt, at retsforfølgningen i offentlig samvittighed ikke vil være fuldt ud sikret, før beslutningen om at åbne linjen, før signalsystemet er afsluttet, bringes for retsvæsenet.

Det bør være kendt af hele vores offentlighed, at vi fortsætter vores kamp med beslutsomhed for at afsløre det virkelige ansvar ved denne ulykke.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar