BTS anmoder om busser mellem Diyarbakır og Batman

btsden anmodning om raybus mellem diyarbakir batman
btsden anmodning om raybus mellem diyarbakir batman

BTS Diyarbakir Branch Formand Nusret Basmaci, Diyarbakir-Batman for hurtig og sikker persontransport ønskede at passere jernbaner.

universelIfølge nyhederne om Toygar Kaya; ”United Transport Workers Union (BTS) Diyarbakır-afdelingens præsident Nusret Basmacı ønskede at passere jernbaner, der blev brugt i mange regioner til hurtig og sikker personbefordring mellem Diyarbakır og Batman.

MANGE REGIONER ER REALISERET

Basmacı beskrev brugen af ​​jernbanevogne og sagde: ”Jernbanerne er demoen eller fire sæt anatoliske vogne. Det er et passagertog med en kapacitet på XNUMX passagerer pr. Bil, det vil sige tæt på tusind mennesker ad gangen. Det bruges i øjeblikket i det meste af jernbanenettet. Især i Izmir-regionen; Aydın, Denizli, Söke line, Eskişehir-Kütahya line og kom til sidst mellem Malatya-Elazığ ”sagde han.

MEGET FORMÅL FRA DEMAND

Basmacı sagde, at Raybus bruges på steder med høj passagerkapacitet, og sagde, at det skulle bruges mellem Diyarbakır og Batman, som har samme status, og sagde: Batman er en ekspanderende by med en befolkning på fem hundrede tusinde. Vi har to regionale tog, der kører fire gange om dagen og kun kører mellem to byer. Disse tog har en kapacitet på 300 personer pr. Dag og kører med næsten fuld kapacitet. Samtidig fungerer South Express hovedlinje 5 dage om ugen. Disse er for det meste dieseldrevne lokomotiver. Vores netværk er nu oprettet med 1970 lokomotiver i flåden. Siden 300 har disse maskiner betjent denne institution. De er slidte nu, meget vedligeholdelse. Her, som organiserede fagforeninger, i tråd med befolkningens krav, ønsker vi at bruge jernbanerne så hurtigt som muligt i denne region, hvor befolkningstætheden er til stede. Denne anmodning er blevet en nødvendighed snarere end et krav. Vores skinner er kompatible med disse sæt. Det er vigtigt at ankomme, fordi det er svært at finde et sted i toget, især i weekenderne. Kapaciteten på vores nuværende tog er 600 mennesker, men der er tidspunkter, hvor vi finder XNUMX ”.

TRANSPORTSTID VÆRE LAV

Basmacı, der gav eksempler fra andre byer, der bruger jernbanebuss, sagde: ”Som et eksempel 3.5 timers kørsel fra Ankara til Eskişehir reduceres denne tid til 1 time og 15 minutter med tog. For eksempel er der ingen jernbaneforbindelse herfra til Urfa. Som et resultat er Urfa en storby med to millioner dollars. Eskişehir og Ankara, hvis det gøres på de kuperede veje, er det ganske gjort her, ”sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar