'Bursa Rail Systems Workshop' afholdt på BTSO

btsoda bursa jernbanesystemer udført calista
btsoda bursa jernbanesystemer udført calista

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO), der udfører Ur-Ge og Clustering-projekter til jernbanesystemer, afholdt 'Bursa Rail Systems Workshop'. angivelse af de sidste 5 år, de har arbejdet med tæt på 20 virksomheder i Bursa Tyrkiet Wagon Industry Co (TÜVASAŞ) Formand for bestyrelsen Dr. İlhan Kocaarslan sagde, at arbejdet med mølletogprojektet er i fuld gang.

BTSO har underskrevet et vigtigt program for jernbanesektoren. 'Bursa Rail Systems Workshop' blev afholdt i Chamber Service Building. Cüneyt Şener, næstformand for BTSO, professor TÜVASAŞ formand for bestyrelsen. Dr. İlhan Kocaarslan, ASELSAN og TÜLOMSAŞ eksperter og sektorrepræsentanter deltog. Vicepræsident Cuneyt Sener, især i Tyrkiet i 2000'erne, spredes hurtigt siden begyndelsen af ​​brugen af ​​jernbanesystemet, sagde han udstillede en stærk vilje til at udvikle teknologien på dette område. Mere end 30 URA-D, klyngedannelse og hans projekt med hundredvis af virksomheder i Tyrkiet indenlandske og give udtryk sat sammen til nationale mål Sener, "Business af vores folk med den store støtte fra vores tillidsfulde regering til den fremragende indsats og iværksættere Tyrkiets første indfødte sporvogn var vi i stand til at producere i denne by . Med vores stærke selvtillid, stærke vilje, forretningsrepræsentanter, vores lokale metro under ledelse af vores afdeling, vores indenlandske tank, vores indenrigsfly, mens vi rullede ærmerne op, transporterede vi produktionscentret for den nationale bil til vores Bursas takket være den stærke infrastruktur, vi skabte. Takket være den teknologiske gennembrud i vores land på vejen til uafhængighed er en vigtig milepæl i Tyrkiet, i 2023, 2053 og 2071 vil blive gik trygt til målet. "Han sagde.

“VI BREK VORET SKAL”

TÜVASAŞ Formand for bestyrelsen Dr. İlhan Kocaarslan oplyste, at de kom til Bursa for at møde leverandører og understregede, at de har samarbejdet med 5 virksomheder i Bursa i de sidste 20 år. TÜVASAŞ 70 år siden i udlandet er en institution, der foretager vedligeholdelse og reparation af biler, siden 1985 i Tyrkiet Wagon Industri som Kocaarslan bemærkede der fortsætter med at arbejde, "en organisation, der gør hele systemet af dem alle, især transporterer passagerer. Med idriftsættelsen af ​​vores aluminiumskroppefabrik i 2019 steg det samlede antal af vores fabrikker til 6. Nu brød vores institution sin skal. Vi sigter mod at blive en teknologisk virksomhed til at blive en virksomhed, der producerer sine egne køretøjer. ”

NATIONAL TRAIN PROJECT

Kocaarslan, der også gav information om værkerne i det nationale togprojekt, sagde: ”Vores nationale tog er nu oprettet. Et køretøj er ved at lande. Det er overalt i motoren, og klimaanlægget er installeret. Det andet køretøjs forbinding er 60 procent. Det andet køretøj kommer også ud af malingen. Vores 4. køretøj er i øjeblikket i produktion. Vores 5. køretøj fortsætter med at arbejde. Når vi gør det til et sæt, sænker vi det ned på skinnerne. Vi ønsker at bringe indenlandske virksomheder til denne sektor. Vi har etableret masseproduktionslinjer. Alt er i orden. Det viser sig et kæmpe køretøj med snesevis af styresystemer med 40 kilometer kabel inde. 25 meter lang. Vi vil fortsætte med at underskrive nye projekter og værker ved at arbejde med vores forretningsverden. ”

“VI VIL ÅBNE TIL VERDEN”

İlhan Kocaarslan sagde, at de omsætter for 500 millioner lira som selskab. ”Vi vil introducere os for verden.” Kocaarslan sagde, ”Vi ønsker at blive en organisation, der producerer internationale standarder. Som en vision ønsker vi at sikre, at det er et mærke, der skaber design og produktion i verdensklasse inden for jernbanekøretøjssektoren, der transporterer passagerer. ”

BILATERALE FORRETNINGSMØDER VAR HJÆLPET

BUTEKOM General Manager Mustafa Hatipoğlu sagde, at BTSO begyndte at klynge aktiviteter inden for jernbanesystemer og rumfartforsvar i 2013. Hatipoğlu understregede, at klyngeselskaber yder vigtige bidrag til indenlandske og nationale investeringer, at næsten 100 virksomheder deltog i Rail Systems-klyngen. Bursa-virksomheder holdt præsentationer med eksperter fra TÜVASAŞ, Aselsan og TÜLOMSAŞ på 'Rail Systems Workshop'. Programmet fortsatte med bilaterale forretningsforhandlinger.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar