Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency ansætter kontraheret personale

bursa eskisehir bilecik udviklingsagentur
bursa eskisehir bilecik udviklingsagentur

Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency (BEBKA), der skal ansættes i provinserne Bursa, Eskişehir og Bilecik inden for rammerne af bestemmelserne i artikel 4 i præsidentdekretet om organisering af beslægtede, beslægtede institutioner og organisationer og andre institutioner og organisationer tilknyttet ministerier nr. 200 og personaleforordning for udviklingsagenturer. 6 (seks) eksperter, 1 (en) intern revisor og 2 (to) supportpersonale.

BEBKAs hovedkontor er i Bursa, og der er investeringsstøttekontorer i Eskisehir og Bilecik. Agenturet opererer i Bursa, Eskişehir og Bilecik. Ansøgere, der har succes med prøven, vil blive ansat i en af ​​provinserne i regionen (Bursa, Eskişehir, Bilecik). (Intern revisor vil blive ansat i Bursa-provinsen, hvor agenturets hovedkontor er beliggende.)

EKSEMPLAN

Ansøgningsdatoer 03/02/2020 – 14/02/2020
MEDDELELSE TIL MUNDTLIG EKSAMEN 21 / 02 / 2020
ANVENDELSESSTED https://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
MEDDELELSESPLAN FOR MEDDELELSE OG EKSAMNSRESULTATER http://www.bebka.org.tr/

* Agenturet har myndighed til at ændre og genbestemme eksamensansøgningsplanen beskrevet ovenfor ved at offentliggøre den på webstedet af en eller anden grund.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar