Lokale biler introduceret til verden på CES 2020-messen

indenrigsbil introduceret til verden
indenrigsbil introduceret til verden

Tyrkiets Automobile Enterprise Group (TOGG), den amerikanske indenlandske auto Las Vegas på Consumer Electronics Show afholdt i (CES) introducerede verden til offentligheden.

Ifølge de oplysninger, der deles af Tyrkiets Cars Initiative 's LinkedIn-konto gruppe, TOGG CEO GurcanTurkoglu Karakas lederskab i at deltage i messen TOGG delegation, 'Lad os Code Opret en ny æra af mobilitet'(sammen designe adgang Mobility Age of the Future) deltog i paneldebatten.

Tale ved panelet TOGG CEO for kongen, repræsentanterne for verdens førende mobilitet selskab, Tyrkiet Tyrkiets bil og fortalte, hvordan rotation af mobilitet økosystem bilindustrien. Karakaşs udsagn blev lyttet til med stor interesse af gæsterne i salen. I erklæringerne på TOGGs Linkedin-konto blev detaljerne i Karakas erklæringer ikke nævnt.

TOGG CEO Gürcan Karakaş
TOGG CEO Gürcan Karakaş

Om indenlandske biler

Tyrkiets Automobile Enterprise Group (TOGG), karriere lancering afholdt den 27. december, SUV og sedan-modeller var blevet udviklet ved at indføre indenlandske auto i Tyrkiet og verden. SUV-modellen af ​​bilen vil gå til veje i 2022, bilen finder sted i to forskellige specificerede strømindstillinger. Den elektriske drevne SUV i C-segmentet har en rækkevidde på 300 kilometer, den anden mulighed i modellen vil blive produceret som firehjulstræk og 500 km blev specificeret. TOGG, hvis fabrik vil blive bygget i Gemlik-distriktet i Bursa, producerer årligt 175 indenlandske biler.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar