Cunda Bridge View er nu smukt

Udsigten over Cunda Bridge er smukkere nu
Udsigten over Cunda Bridge er smukkere nu

Balıkesir Metropolitan Municipality erstatter sidebetonvægge med smedejernsrækværk, der forhindrer udsigten over Cunda-broen på anmodning af borgerne.


Kravene fra borgerne, der passerede over Cunda-broen, der åbnede for køretøjstrafik i 2017, 'Vi vil se udsigten', fik Balıkesir Metropolitan-borgmester Yücel Yılmaz til følge. På anmodning af borgerne erstatter kommunen sidevæggene, der blokerer udsigten med et smedejernsrækværk. Stenbelægningen på armeret betonskærm på siderne af Cunda-broen fjernes omhyggeligt, og skæreoperationerne af betonkapeterne udføres.

Det passer til AYVALIK

Derudover blev det observeret, at de køretøjer, der var blevet fyldt til havet med udfyldningen til havet i krydset af Ayvalık centrum og Lale Island, men i de foretagne beslutninger blev det observeret, at strømmen blev afbrudt mellem Edremit-bugten og Ayvalık-indlandet og bugten var forurenet af strømmen. Inden for rammerne af det projekt, der blev udført med Yıldız tekniske universitet, blev strømmen mellem indre vand og bugten genstartet. På denne måde blev Ayvalık forsynet med en transportmulighed, der passer til både distriktet og havet til at gendannes til dets tidligere natur.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar