De fleste varer, der er glemt på Kabataş Bağcılar sporvognslinje

sporvognslinje glemt de fleste genstande
sporvognslinje glemt de fleste genstande

I henhold til de meddelelser, der er modtaget af den hvide tabel i Istanbul Metropolitan Municipality, glemte 2019 mennesker deres ejendele i metro og sporvogne i 4.043. Den mest glemte linje er Kabataş-Bağcılar sporvægtslinje, mens den mest glemte vare er posen. En af de mest almindelige ansøgninger fra Istanbulites til Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) White Table i 2019 var anmeldelse af mistet ejendom. I henhold til ansøgningerne I 2019 glemte 4 43 mennesker en vare inden for jernbanetransport som metro, sporvogn og kabelbane.

Kabataş-Bağcılar sporvognslinje er i første omgang ...


I henhold til oplysningerne udarbejdet fra White Table-data fra Metro Istanbul var den mest ubesvarede linje Kabataş-Bağcılar sporvognslinje med 1202 sager. Dette blev efterfulgt af Yenikapı-Hacıosman med 724 sager, Yenikapı-Atatürk lufthavn med 601 sager, Yenikapı-Kirazlı metrolinjer med 438 sager.

3 95 passagerer mistede deres tasker ...

Borgere rapporterede, at de mistede deres poser mest i applikationer vedrørende jernbanesystemer gennem året. Rapporterede, at 3 95 passagerer mistede deres tasker på køretøjer eller stationer. Den mest glemte vare efter posen var elektroniske genstande med 643 sager. Han rapporterede, at han mistede 202 passagerpenge, 91 passagererguld og 12 passagerer mistede deres valuta i stationer og køretøjer.

273 genstande blev fundet og givet til ejeren ...

I 2019 blev 4 ud af 43 273 mennesker, der ansøgte om İBB White Table-hold for tabte varer, fundet af arbejdet hos Metro Istanbul-personale og sikkerhedsstyrker og sendt til deres ejere. Passagerer i begivenheder såsom tab og tyveri i offentlig transport; de kan fremsætte deres applikationer ved at gå til den stationchef, hvor hændelsen fandt sted, eller ved at ringe til 153 White Table Line. De glemte genstande i køretøjerne sendes til Lost and Found Office i slutningen af ​​dagen. I henhold til ansøgningerne, der er registreret ved den hvide tabel, foretages der en undersøgelse mellem disse genstande, og passageren underrettes næste dag om ansøgningen. Elementer, der ikke er rapporteret i 15 dage, sendes til IETT Lost Property Office.



Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar