Ejendomsinvestorer søger afhjælpning med ejendomsadministrationsservice

ejendomsinvestorer på udkig efter omhu med ejendomsadministrationstjenester
ejendomsinvestorer på udkig efter omhu med ejendomsadministrationstjenester

Investorer, der køber fast ejendom til lejeudbytte, er nu trætte af at tackle mange problemer med lejere. Disse investorer, der ikke har tid, leder efter en løsning for ejendomsadministratorer, der leverer et lille antal professionelle managementtjenester.


Antallet af ejendomsinvestorer, der er villige til at tjene lejeindtægter, stiger dag for dag. Imidlertid er mange spørgsmål, der skal bruges, såsom styring af kommunikation med lejere, betaling og vedligeholdelse og reparation opfølgning, skræmmende for ejendomsinvestorer, der ønsker at generere passiv indkomst. I de tilfælde, hvor den rigtige lejer ikke kan vælges, lider de fleste ejendomsinvestorer på grund af uenighed med lejeren på grund af uregelmæssig betaling af lejen. Stigende udsættelsessager mod ubetalte huslejer afslører disse ejendomsbesvær. Af denne grund har ejendomsinvestoren undgået at foretage flere investeringer.

Ömer Kaplan, ejer af Kaplan Real Estate, der har været i byggeri og ejendomsvirksomhed i Antalya-regionen i 15 år, sagde, at den professionelle ejendomsadministrationstjeneste, de startede i begyndelsen af ​​dette år, nu er et must for deres kunder. Kaplan sagde: ”Da Antalya er en turistby, sælger vi mange ejendomme til folk, der kommer uden for byen. Imidlertid forventer vores investorer støtte fra os efter salget, de ønsker ikke, at vi skal leje deres ejendom til nogen og trække sig tilbage. Vores investorer var bange for at investere mere på grund af de problemer, de havde. For ikke at påvirke vores salg negativt begyndte vi at levere ejendomsadministrationstjenester professionelt. ”

Stigningen i lejepriser i de senere år afslører også behovet for ejendomsadministration. I henhold til TURKSTAT-data var 2002 ud af 100 husstande lejere i 18,7, og i 2018 nåede dette antal op til 28,5. lejer sats i Tyrkiet er fortsat med at stige eksponentielt i de sidste 15 år. Selv med et års mellemrum steg antallet af lejerehusholdninger med 11 procent til 6,7 millioner.

Disse data viser, at de fleste ejendomsinvestorer, der ønsker at generere passiv indkomst fra husleje, har flere ejendomme. Ejendomsejere, der ikke kan tage sig af deres ejendom på samme tid, søger dog retsmidler til ejendomsadministration for at bevare værdien af ​​deres investering. Som sådan begyndte mange ejendomsrådgivere, der ønskede at lette deres investorers forretning, at levere ejendomsadministrationstjenester for at yde bedre service.

For nylig online og sigter mod at lette ejendomsadministration for ejendomsadministratorer jeg Rentido.co grundlægger Alper Ocaklı;

Iye Hidtil har ejendomssektoren været i stand til at levere ejendomsadministrationstjenester på et begrænset grundlag. Vi sigter mod at gøre ejendomsadministrationstjenesten lettere ved at bringe denne service til et digitalt miljø. Ejendomsadministratorer er nu meget lette at levere ejendomsadministrationstjenester til deres investorer med flere ejendomme. Det er muligt for ejendomsejere at modtage ejendomsadministrationstjenester for deres hjem forskellige steder. Fordi i Rentido kan ejeren af ​​ejere vælge den ejendomsadministrator, der betjener og fremtrædende tjener i den region til at styre sine ejendomme forskellige steder og kan følge ejendomsadministrationsprocessen for hans ejendomme gennem en enkelt kanal. Vores platform letter således arbejdet med eksperter inden for ejendomsadministration, mens vi løser ejendomsejernes problemer. ”

Ejendomsadministrationstjenesten ser ud til både at være et middel mod problemerne for investorer, der ønsker at generere passiv indkomst, og en regelmæssig indkomstskilde for mange fagfolk, der arbejder i ejendomssektoren.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar