Enten Kanal eller Istanbul-koordination appellerer til ændringen i miljøplanen

enten kanalen eller koordinationen af ​​istanbul modsatte sig ændringen i miljøets layout
enten kanalen eller koordinationen af ​​istanbul modsatte sig ændringen i miljøets layout

Ya Kanal Ya İstanbul Koordination modsatte sig ændringen foretaget af Ministeriet for Miljø og Urbanisering i 1 / 100.000 skaleret miljøplan i Istanbul Province European Reserve Reserve Building Area for at forberede infrastrukturen i Kanal Istanbul. Borgere, der mødtes foran Istanbul provinsielle direktorat for miljø og urbanisering, bar banneret med "Leje og plyndre", "Ingen kanal til Istanbul" ved at åbne et banner "Jordskælvsbudget, ikke kanal".


Kemal Doksanyedi læste pressemeddelelsen på vegne af enten Kanal Ya i Istanbul.

Doksanyedi sagde, at ministeriet for miljø og urbanisering mødtes for at udfordre de ændringer, der blev foretaget i det europæiske sidearbejdsbygningsområde 1 / 100.000 skala til miljøplan i Istanbul for at forberede basen i Kanal Istanbul.

“NYT BYPROJEKT ER INVITATION TIL Morderen”

Doksanyedi, der sagde, at forskere forudsagde, at 1 million boliger i Istanbul ikke er sikre, og at mere end 100 tusind boliger kan blive ødelagt i et muligt jordskælv, "Vi gentager igen som Kanal Ya i Istanbul-koordination: Mens folk er hjemløse på grund af dårlig konstruktion, ikke på grund af et jordskælv, Der bør afsættes et jordskælvsbudget til Canal-projektet, hvilket ville give en håndfuld rige mennesker. Derfor er jordskælvetitlen en af ​​de vigtigste grunde til vores indsigelse mod ændringen i miljøplanen. Jordskælvsforskere åbent siger, at kanalens Marmara-mund vil blive hårdt påvirket af jordskælvet i Istanbul. Planændringen forudser etablering af en ny by med en befolkning på op til 3 million i den region, hvor 1 levende fejllinjer er placeret. Denne bosættelse vil forstørre virkningerne af jordskælv og tsunami-risiko. Det nye byprojekt er en invitation til massakre. ”

“VVM-processer er lovlige”

Doksanyedi, der anførte sine indvendinger mod planændringen, der vil forårsage en større økologisk ødelæggelse i Istanbul, sagde: ”Planlægningsprocesser og VVM-processer er ulovlige, og derfor er der ingen sådan ændring i planen. Planændringen er i modstrid med de vigtigste beslutninger i Istanbul-miljøplanen med en skala fra 1/100 000. I denne forstand er det ulovligt og fraværende. Den presserende suspension af 1/100 000 planændringer, inden VVM-processen er afsluttet, indikerer en fejl i planens retsgrundlag. VVM-rapporten er blevet godkendt, efter at planen er blevet suspenderet, hvilket betyder, at den verserende plan ikke er VVM-rapporten. Suspension af planen uden, at indsigelsen bliver evalueret eller endda ventet på den sidste dag i appelperioden, og lyden af ​​"Denne kanal vil blive gjort i hvert fald" stiger fra magten betyder, at der pålægges en ulovlig proces for offentligheden. Når den endelige VVM-rapport og planændringen sammenlignes, trækker forskellene med hensyn til projektgrænser opmærksomheden. Herfra er det muligt at sige klart, at planændringen af ​​VVM-rapporten ikke kan være en VVM-rapport. ”

“BILLEDER FJERNES OG INGEN BEMÆRKNINGER”

Doksanyedi sagde, at de overordnede planlægningsprincipper ikke er taget i betragtning i planændringen, ”Der er en uoverensstemmelse mellem planændringens egne plannotater og planen. og skovområder. Selv om det klart fremgår, at hovedkomponenterne i økologiske bælter og korridorer, som er uundværlige for en bæredygtig udvikling af Istanbul, er drikkevandskummer og skovområder, er 1/100 000 planændringer ikke forberedt med denne accept. Der er uoverensstemmelser mellem plannotaterne og planen. Deltagelse blev ikke observeret: For at deltage i forberedelsen af ​​planen blev der ikke givet oplysninger om metoder såsom møder, workshops, meddelelser og udtalelser fra lokale regeringer, universiteter, fagkamre og ikke-statslige organisationer. Ifølge VVM-rapporten vil kulturelle aktiver som Bathonea Ancient City ved Küçükçekmece søbredden og Halfburgaz-hulerne, en af ​​de første bebyggelser i Istanbul, blive slugt af projektet. Landsbyer forsvinder, kirkegårde forsvinder. Det er ikke baseret på offentlighedens interesse. Yenişehir-planlægningsmetoden er i modstrid med de tre hovedplaner, der er blevet udarbejdet for Istanbul indtil videre; Det er en ufravigelig tilgang, ikke 'holistisk', 'partikel / projektist', ikke kun forfølger balancen til bevarelsesbrug, men kun ved hjælp af, deltagende, politiske beslutninger. Det er langt fra offentlighedens interesse. Sådanne projekter vil udløse andre nye investeringer og ulovlige konstruktioner omkring projekter, der udføres med autonome beslutninger, der forstyrrer planens integritet og forårsager en ond cirkel, der ødelægger de følsomme områder i den nordlige del af byen. Projektet vil nedbryde al infrastruktur og transportøkser i bymæssig skala og pålægge offentligheden en meget høje og ikke-prioriterede sociale og økonomiske omkostninger, og i denne forstand er det til skade for offentlighedens interesse. ”

“I KONTRAKT MED INTERNATIONALE KONVENTIONER”

Kanal / New Town Project, Tyrkiet er en fest, især i Montreux, Ramsar og Paris-traktaten blev Firs oplyst, at i modsætning til mange internationale konventioner, herunder, "Do not koster ødelæggelse af naturen. Kystgeografien ved Sortehavet vil blive dårligere. Vandressourcer i den vandfattige Istanbul vil forsvinde. Retten til liv, retten til vand er taget fra de grundlæggende og kommende generationer. Hvem kan beregne omkostningerne ved ødelæggelse af naturen på denne skala, hvordan, hvordan? Det er et projekt, der forsømmer byens ret og søger retten til samfundslivet, kommende generationer og alle levende ting. ”

Efter pressemeddelelsen indsendte borgerne deres andragender til ministeriet, som de modsatte sig Miljø- og Urbaniseringsministeriets miljøplan. (UNIVERSAL)chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar