Erciyes underholdt 53 tusinde besøgende fra 90 byer

erciyes underholdt tusinde besøgende fra byen i weekenden
erciyes underholdt tusinde besøgende fra byen i weekenden

Erciyes Winter turisme i Tyrkiet flagskib weekend på 53 tusinde besøgende fra 90 provinser omkring Tyrkiets underholdt. Det største antal besøgende til Erciyes uden for byen blev realiseret fra Istanbul, Ankara, Antalya og Adana.

Alpine pister i standarden, robust infrastruktur og overbygning, mekaniske anlæg, den nyeste teknologi, indkvartering og transport faciliteter stiger hvert år med mere interesse i Tyrkiets Erciyes er den mest udviklede en af ​​Europas førende skisportssteder.

Tyrkiet især omkring Istanbul, Izmir som en en-times flyvning via luften; Ankara, Adana, Mersin, Hatay, Mersin, Konya, Nevsehir, Nigde, Sivas, Aksaray, Kirsehir, Gaziantep, især i tilstødende provinser, hvor motorvejstransport tager kort tid, og tusinder af feriegæster fra hele Tyrkiet foretrækker Erciyes.

Erciyes, der blev oversvømmet af lokale og udlændinge hver weekend, var også fuld denne weekend. På den offentlige parkeringsplads, der tæller 1500 køretøjer i den første Istanbul, Ankara, Antalya, Adana, Konya, Mersin, Hatay, Gazi Antep, Kahraman Maras, herunder Aydin, Balikesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Canakkale, Corum, Denizli, Edirne, Erzurum, Sakarya, Tekirdag indtil ankomsten af ​​køretøjer fra 53 provinser trak opmærksomhed.

Mens 45 procent af bilerne i bjergene kommer fra Kayseri centrum, er 55% uden for byen. I henhold til de data, der blev opnået som et resultat af at tælle 1500 køretøjer fra Erciyes, blev det bestemt, at de 250 køretøjer, der kom uden for byen, var fra Istanbul. Ankara var den anden med 203 køretøjer og Adana den tredje med 113 køretøjer. Antalya 53, Nevsehir 47, Mersin 44, Konya 33, Aksaray 28, Nevsehir 25, Nigde Erciyes fandt 20 køretøjer. I Erciyes er der næsten hver søndag en trafikcirkulation på cirka 10.000 køretøjer, der består af biler, varevogne og turistbusser. Tusinder af feriegæster fra Kayseri og andre provinser har det sjovt på skiløjper med forskellige sværhedsgrader såvel som skiløb.

Erciyes Ski Center, der er blevet et internationalt center med de leverede tjenester, er efterspurgt af lokale turister såvel som udenlandske turister fra forskellige lande i verden. Der er direkte fly fra Kayseri, Rusland, Ukraine, Hviderusland og Polen til Kayseri hver uge. Ud over direkte flyvninger til Erciyes, ruteflyvninger fra forskellige lande over hele verdenen stiger antallet af udenlandske turister, der er på ski i Erciyes, hvert år med deres familier, venner og grupper fra Tyskland, Italien, Amerika, England, Korea, Malaysia og Frankrig.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar