De første kvindesparkomater begyndte at arbejde i Eskişehir

første kvindelige parkomater startede i Eskisehir
første kvindelige parkomater startede i Eskisehir

I begyndelsen af ​​december begyndte de første kvindelige parkomater at arbejde i Eskişehir Metropolitan Municipality, som annoncerede, at de ville ansætte kvindelige parkomat officerer med den meddelelse, der blev meddelt i deres sociale mediakonti. Ayşe Ünlüce, generalsekretæren for Metropolitan Municipality, der besøgte kvinderne, der begyndte at arbejde i Mahmut Pehlivan Street i de første dage af Kızılcıklı, understregede, at de fortsat vil øge kvinders beskæftigelse i kommunen.


Meddelelser på sociale medier med meddelelsen om, at den kvindelige buschauffør og den kvindelige parkomatofficer vil ansætte parkomater begyndte at arbejde. Efter cv-evalueringer og interviews forlod generalsekretæren Ayşe Ünlüce ikke kvinderne, der havde modtaget forskellige træninger. Ayşe Ünlüce oplyste, at 4 parkomat officerer begyndte at arbejde i første omgang og understregede, at de gav stor betydning for kvinders ansættelse som Eskişehir Metropolitan Municipality. Berømt ”Mens vores lands økonomiske krise føles mere og mere hver dag, er det meget vigtigt for os, at kvinder kan stå på egne ben. Da vi ser, at vores kvindelige patrioter arbejder med stor hengivenhed inden for Estram, troede vi, at vi kunne drage fordel af den kvindelige arbejdsstyrke i vores busser og gade-parkeringspladser. Derfor har vi for nylig samlet de applikationer, der imødekommer kravene fra sociale medier ved at henvende sig til kvinder. Efter evalueringerne startede 4 kvindelige venner deres opgaver på vores gade-parkeringspladser. Når kvinder er tilladt, tror jeg, de har styrken og beslutsomheden til at udføre ethvert job. Vores præsident Hr. Yılmaz Büyükerşen stoler virkelig på kvinder på alle områder. I vores kommune er næsten halvdelen af ​​vores seniorbureaukrater kvinder. Vi vil gerne udvide denne kvinders ansættelse til andre afdelinger. Jeg vil gerne lykønske vores venner, der har tiltrådt og ønsker, at de skal vide, at vi er meget tillid. ”

Dilek Çetinkaya, en parkomat officer, der udtrykte sin store glæde ved at begynde at arbejde i Eskişehir Metropolitan Municipality, sagde: Vi har modtaget forskellige træninger og er i dag vores første job. Jeg er meget glad for at arbejde i en institution som Metropolitan Municipality og tjene denne by. Jeg tror, ​​at hvert job, der berører en kvindes hånd, bliver bedre. Jeg vil gerne takke vores præsident Yılmaz Büyükerşen og alle embedsmænd, der gav os denne mulighed. ”

Arbejdsløshed er et af landets største problemer med at angive, at parkomatofficeren Duygu Coşaroğlu mener, at der ikke er noget job, de ikke kan udføre, når kvinder får tilladelse.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar