Pothole Danger i Ankara İzmir YHT Line! Forholdsregler skal tages

fare for huller i ankara izmir yht linje
fare for huller i ankara izmir yht linje

Præsident for kammeret for geologiske ingeniører, Eskişehir Branch, og oplyser, at der er mindst 2022 synkehuller på højhastighedstogslinjen, der starter sine flyvninger mellem Ankara og Izmir i 30. Dr. Can Ayday sagde: ”Det var den normale togrute i Çorlu, farligere her. Vi tror, ​​at Ankara Izmir Line, højhastighedstoget passerer med en hastighed på 250 km, og omrystning der vil øge gummihulledannelsen. ”


Ankara-İzmir High Speed ​​Train starter i 2022, men en meget vigtig advarsel kom for linjen. Formand for Chamber of Geological Engineers, Eskişehir Branch Dr. Can Ayday oplyste, at der blev fundet mange synkehul i områdene nær linjens krydsningspunkter og fremsatte vitale advarsler for at undgå lignende togulykker i Çorlu. Geologiske ingeniører, der foretog undersøgelser i de regioner, hvor linjen vil passere, observerede, at der var et synkehul ca. halvanden kilometer væk fra skinnerne, der passerede gennem Sivrihisar. Præsident for Chamber of Geological Engineers, Eskişehir Branch, der sagde, at der skulle træffes foranstaltninger, før højhastighedstoglinjen åbnes. Dr. Can Ayday mindede om den katastrofale togulykke i Tekirdağ Çorlu. Ingeniørerne, der sagde, at Ankara Izmir High Speed ​​Train Line vil blive passeret med en hastighed på 250 kilometer, advarede om, at der kunne dannes flere huller.

Obruklar er halvanden kilometer nord for YHT-linjen!

Ayday sagde: ”Der er 8 huller i Sivrihisar, som vi ser og registrerer nu. Men der er synkehuller, som landsbyboerne og landmændene der også gemmer. Jeg kan sige, at der er 20-25 måske 30 huller med dem. Da vi kom der, vidste vi ikke, at toget var så tæt. Landsbyboerne der sagde også og henvendte sig til Chamber of Geological Engineers. Vi gik og gjorde noget research der. Så vi så, at der virkelig er en huller i området. Derefter tog vi koordinaterne for synkehullerne med GPS. Da vi så det, blev vi overrasket, fordi ruten High Speed ​​Train passerer en eller en halv kilometer nord. Jeg siger, det er en rute, fordi den ikke er begyndt at arbejde endnu. Polatlı og Emirdağ dele af Ankara-Izmir togvej svarer til dette sted. Da vi placerede geologikortet bag Mine Technical Exploration (MTA), som er egnet til dannelse af synkehullet, så vi, at den litologiske enhed, vi observerede i dette område, er nøjagtigt, hvor YHT passerer. Tæt på en eller en halv kilometer. Mindst nogle forholdsregler bør tages, måske blev det taget. Ligegyldigt om det blev taget. Hvis ikke, skal der i det mindste udføres seriøs undersøgelse af ruten her. Derfra vil toget passere, og High Speed ​​Toget ryster, når det passerer. Hvis grobegodsdannelsen passerer fra et risikabelt sted, fremskynder det grypholdsdannelsen på grund af denne ryste. ”

Hvad er fortøjlen?

Kulsyre dannes som et resultat af kombinationen af ​​grundvand med kuldioxid. Denne kolsyre opløser jordbunden med tæt kalksten over tid, hvilket får huler til at danne sig under jorden. Efter et stykke tid kollapser jorden på hulen, og de dybe gruber, der dannes som et resultat af dette sammenbrud, kaldes huller.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar