Balıkesir transport fungerer fra fire grene

fiskertransport fungerer fra fire arme
fiskertransport fungerer fra fire arme

Balıkesir Metropolitan Municipality Directorate for Transportation Planning and Rail Systems fortsætter sin indsats i 20 distrikter for at sikre transport af borgere på sikrere veje.


Arbejdet, der udføres af afdelingen Transportplanlægning og jernbanesystemer på veje inden for jurisdiktion og ansvarsområder i Balıkesir Metropolitan Municipality fortsætter med fuld hastighed. på vejen; Foruden advarsels- og decelerationsbånd er fodgængerovergange, vejmærker, trafikarrangementer, advarselsskilte, signalanlæg, stationsvedligeholdelse, reparation og installation også i gang. Borgere; Metropolitan Municipality, der har gjort store anstrengelser for at levere en behagelig, sikker, komfortabel, bæredygtig og kontrollerbar transporttjeneste, vil fortsætte sine bestræbelser på at forbedre og lempe transport i alle distrikter i 2020.

Derfor er direktoratet for transportplanlægning og jernbanesystemer siden april sidste år; 963 tusind meter vejlinjearbejde, 100 fodgængerovergangsstrækninger, 160 første fodgængerlogo, 2 storbyområder, 4636 omega-søjler, 3 160 trafikskilte, 125 tusind retningsinformationskilte, 9 tusind 982 CTP og 204 stop blev installeret.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar