Gaziantep blå private offentlige busser skiftet til pool-systemet

gaziantep blå private offentlige busser skal til det nye system
gaziantep blå private offentlige busser skal til det nye system

Gaziantep Metropolitan Municipality har implementeret nye flyvninger i blå private offentlige busser til nyetablerede kvarterer og øgede krav til offentlig transport, ændret systemet og skiftet til poolsystemet.


Metropolitan Municipality Transportation Department tryk på knappen for behovet for offentlig transport født i nyetablerede og udviklende kvarterer i byen. Mens antallet af ture blev øget med de foretagne arrangementer, ændrede systemet. I denne sammenhæng skiftede 19 blå private offentlige busser i 184 linjer til pool-systemet efter gule private offentlige busser. Med det nye system vil det offentlige transportsystem blive givet på en mere kvalificeret, effektiv og borgertilfredshedsmåde. Med systemet, der starter lørdag den 25. januar 2020, vil køretøjer og udstyr i køretøjet blive fornyet, og inspektioner udføres mere regelmæssigt.

Metropolitan Municipality oprettede også nye linjer, der imødekommer Beykent, Güneykents, İbni Sina, Karataş, Mavikent, Bülbülzade, Yeditepe, Beştepe, Şirinevler, Seyrantepe, Perilikaya, Göktürk, Ertuğrul Gazi og Kuzeyşehir byer, der er i nybyggeri eksisterende linjer blev revideret. Med disse linjer vil bytrafikken blive afslappet.

Nye regulerede linjer

Linjerne med blå offentlige busser med arrangementet, der er lavet af Metropolitan, er som følger: Linie 1; Busstation - Industri, linje 2; Busstation - Yeditepe, linje 3; Gazikent- Mavikent, linje 4; Gazikent- Yeditepe, linje 5; Gazikent- İnönü Caddesi, linje 6; Busstation - Børnehospital, linje 7; Busstation - Kirkegård, linje 8; Karacaahmet Şehitkamil Wedding Hall- Karataş Line 2, Nr. 9; Busstation - nyt retsbygning - Karataş 2 linje 10; Otogar Karşıyaka- Karataş Line 2, Line 11; Busstation- Kayaönü- Karataş linje 2, linje 12; Serinevler- Karataş linje 1, 13; Üçoklar- Brigade, linje 14; Düztepe- Karataş linje 2, linje 15; Üçoklar- Kirkegård, linje 16; Karataş- Universitets- busstation, linje 17; Beykent Toki- Karataş1 og 2, linje 18; 60. Yıl Mahallesi- GATEM, linje 19; Girne Neighborhood - Balıklı Park.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar