Ordu Boztepe svævebane flyttede 2019 tusinde passagerer i 796

hær boztepe svævebane også transporteret tusind passagerer
hær boztepe svævebane også transporteret tusind passagerer

Lokale og udenlandske gæster kan nå Boztepe, som ligger på en udsigtsterrasse i en højde af 530 meter fra Ordu centrum samt ad landevej og svævebaner. 7 tusind passagerer blev transporteret i 2019 med den svævebane, der giver adgang til Boztepe på 796 minutter, med en unik udsigt.


Ordu Boztepe svævebane er en af ​​de mest berømte turistområder i Sortehavet. Beliggende midt i Sortehavets kystveje er Ordu et vigtigt turistcenter, der byder besøgende velkommen både direkte og på vejen med sine naturlige skønheder og natur.

Når du når bakken, støder du på den vidunderlige udsigt over Sortehavet og også Hæren. En af de bedste ting at gøre i dette miljø, hvor grønt er rigeligt og møder blå, er naturligvis at nyde udsigten.Du kan se solnedgangen eller prøve paragliding-sporten her.

28 Kabiner Hær Kabelbane

Du kan nyde udsigten bedre og tage fotos ved at bruge Ordu Teleferik-linjen op og ned ad bakken. Der er 28 hytter på teleplankelinjen. Du når bakken efter en 8-minutters rejse. Der er en afstand på ca. 2.350 meter fra bycentrum og der er 7 poler på teleportlinjen. Kabeltrafikpassagerkapaciteten er 250 personer i timen som en vej. I gennemsnit transporteres 750.000 mennesker årligt på stationen. Kabelbilens motoreffekt er 341 kW. Taubanen, der når en højde på 500 meter, har også den egenskab at være den længste afstand (900 meter) mellem de to poler i verden.

Rejsen med kabelbanen tager i gennemsnit 10 minutter. Vogne på kabelbanelinjen er opkaldt efter bydelene i Ordu. Besøgende, der kører med svævebanen under opsyn af embedsmændene, fortsætter med at nyde den unikke udsigt ledsaget af Sortehavsmusikken under turen med svævebanen. Hytter er til 8. Der er i alt 28 hytter.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar