Der arbejdes på at reducere bytrafikken i Ordu

hær fortsætter med at reducere bytrafikstætheden
hær fortsætter med at reducere bytrafikstætheden

Ordu Metropolitan Municipality fortsætter sine bestræbelser på at reducere trafikdensiteten i byen.


Inden for rammerne af det arbejde, der er indledt af Ordu Metropolitan Kommune, vil der blive udført udvidelses- og renoveringsarbejder ved krydset i distriktet Altınordu. Inden for arbejdernes rammer begyndte holdene at arbejde i Kommunalkrydset, Yeni Mahalle (Findikli) Kryds og Ulubey (Sivas Kryds).

”Vores mål er at reducere bytrafikken i byen til mindretal”

Afgivelse af en erklæring om emnet, Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”Som Ordu Metropolitan Municipality er vi begyndt at arbejde på krydset i distriktet Altınordu for at minimere trafikdensiteten i byen og sikre, at vores borgere rejser komfortabelt. Først og fremmest med de værker, vi vil udføre i vores 3 kryds, vil begge bytrafik blive afslappet, og vores veje vil udvides. Derudover arbejder vores hold også ved Liman Junction, Fidangör Junction, Russian Pazarı Junction, Mersan Junction, Mevlana Junction og Civil Defense kryds. Når disse arbejder, som vi sigter mod at gennemføre på kort tid, er afsluttet, vil vi være lettet i bytrafikken og få endnu mere komfort i transporten. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar