Ordu Metropolitan Building moderne veje

Ordu Metropolitan Building moderne veje
Ordu Metropolitan Building moderne veje

Med vejarbejderne, der blev udført af Ordu Metropolitan Municipality i de resterende 9 måneder, blev borgerne tilbudt moderne transport. Foruden varme asfalt-, stabiliserede og konkrete vejarbejder beskyttede holdene, der lavede nye vejåbnings- og udvidelsesarbejder veje med deres kunststrukturer.

HUMMALI-ARBEJDE I 19 DISTRIKTER

Dursun Ali Kırmızıtaş, leder af Institut for Videnskabsspørgsmål i Ordu Metropolitan Municipality, gav information om de udførte arbejder siden april 2019. Afdelingsleder Kızıltaş sagde, 19 Vores hold udførte 112 km varm asfalt, 63,48, 1285 km stabiliseret og 32 km betonvej i gruppevej 24,85 i 11,75 distrikter i Ordu Metropolitan Municipality. 89,00 km ny vejåbning, 600 km vejudvidelsesarbejde blev udført. På den anden side blev vores veje beskyttet med 110 kubikmeter stenvægge, 600 meter armeret betonvægge, 4600 meter kulverter og XNUMX kvadratmeter fortov for at sikre vores arbejds levetid. Så længe sæsonbetingelserne tillader det, fortsætter vi vores feberaktiviteter som Institut for Videnskabsanliggender. ”

GRØN VEJER ARBEJDER FORTSAT

På den anden side fortsætter arbejdet på den grønne vej på 239,79 kilometer fra bjergvejen i Akkuş-distriktet til Çambaşı-platået i Kabadüz-distriktet. Jordkunststrukturer, overbygningsarbejder og betonvejarbejder blev afsluttet med en hastighed på 129,32% i Salman-Çaldırı Mevkii i Samsun-provinsens grænse til vejen, hvoraf 35 km er under Ordu Metropolitan Kommunes myndighed og ansvar. Mens konstruktionen af ​​betonveje og grøfter er afsluttet på 21 km af den 9 km lange vej i Perşembe Plateau og Korgan İncedere Mevkii, fortsætter arbejdet med den 24 km rute mellem Topçam og Çambaşı Plateau.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar