Denizli Urban Vehicles med offentlig transport rengøres hver dag

havbyer offentlige transportkøretøjer rengøres hver dag
havbyer offentlige transportkøretøjer rengøres hver dag

Køretøjer med offentlig transport i byen Denizli Metropolitan Municipality rengøres og desinficeres hver dag. Rengøringsarbejde udføres 365 dage om året for borgere at rejse i et hygiejnisk miljø.


Leverer offentlig transport i Denizli, Denizli Metropolitan Municipality Transportation A.Ş. Busserne i virksomheden rengøres og desinficeres hver dag. 50 busser, der betjener cirka 230 linjer i byens centrum, rengøres 365 dage om året for borgerne at rejse i et hygiejnisk miljø. Før Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. startede sin pligt. Busserne, som er blevet udsat for interne og eksterne rengørings- og desinfektionsprocesser af rengøringspersonalet på Operationsdirektoratet, går derefter på deres fly for at blive tilbudt borgerne.

Busstoppesteder glemmes heller ikke

Ud over bussens interne og eksterne rengøringsarbejder passerer holdene i Denizli Metropolitan Municipality Transport Department de busstoppesteder, der bruges i byen, gennem rengørings- og hygiejneprocesser med regelmæssige intervaller. Busstoprensning udføres oftere, især i vintersæsonen. Mens det anføres, at rengørings- og desinfektionsmaterialerne, der er godkendt af sundhedsministeriet, bruges til rengøring af bus og station, fortsætter de pågældende rengørings- og hygiejnestudier om sommeren og vinteren.

Der anvendes desinfektionsmaskiner til damp

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. General Manager Turgut Özkan sagde, at rengørings- og vedligeholdelseskontrollerne af køretøjerne foretages efter hver tilbagelevering af pligten, ”Al intern og ekstern rengøring af køretøjer udføres hver dag, og alle vores busser er hygiejniske. Vores mål er at bringe befolkningen i Denizli til deres destination i et sikkert og sundt miljø på den mest passende måde. ” Özkan forklarede, at de følger nøje med på alle udviklinger, og sagde, at borgerne også bruger en dampmaskine til at rejse under mere hygiejniske forhold, og at denne maskine kan desinficeres til det fjerneste hjørne af bussen.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar