Højhastighedstog i Sivas i slutningen af ​​Eid al-Fitr

hurtigt tog i slutningen af ​​ramadan bayrami
hurtigt tog i slutningen af ​​ramadan bayrami

Provins Generalforsamling deltog i det andet møde i 2020 guvernør Salih Ayhan og borgmester i Sivas Hilmi Bilgin. Ayhan og Bilgin rejste mange spørgsmål i Sivas og gav information til rådets medlemmer om projekterne.

Ayhan og Bilgin gav information til forsamlingsmedlemmerne. Borgmester Hilmi Bilgin gav information til det lokale parlament om de projekter, der blev udført i Sivas; ”Som du ved, foregår hurtigt togarbejde meget hurtigt, jeg håber, at hurtigtoget kommer til Sivas i slutningen af ​​Ramadan-ferie. På dette punkt forbereder vi byen på højhastighedstog, hvis der er punkter, hvor vi kan drage fordel af konstruktionen af ​​højhastighedstoget, mødtes vi med TCDD-embedsmænd for at bringe dem til Sivas, og vi planlagde overgangene, der vil blive lavet på højhastighedstogruten, og vi vil projicere overfaldene. ”

Bilgin sagde, at der skulle bygges en anden nationhave inden for det gamle prøvehospital. ”Vi vil oprette en anden nationehave i stedet for det gamle prøvehospital. Denne gang vil vi designe det lokalt og med støtte fra TOKI-budgettet, implementerer vi den med støtte fra vores ministerium for miljø og urbanisering. Det vigtigste emne der tænker vi på at parkere en bil der. Vi vil have reduceret dette problem kraftigt med en parkeringsplads i dette område. I den samme region, den tidligere Kızılırmak folkeskole og offentlig uddannelsescenterbygning, hvor vi projicerede i området, er der en parkeringsplads til 197 køretøjer, der er områder med denimforskelbogcafé, sundhedscenter, håndværkscenter og den øverste del af Sivas historiske plads til en værdi af 2 500 mennesker Jeg håber, at vi vil gøre konstruktionen af ​​moskeen sammen ”.

Salih Ayhan guvernør i Sivas, Sivas, fortalte de processer, der blev nået i studiet. (Nation)

Railway News Search

1 Kommentar

  1. Lad dette tidligere land sige, at han endda arbejder som ingeniør.

    Ved du nogensinde, hvorfor vi ikke kan være et Tyskland?

    fordi vi vælger den hurtigste snarere end den kvalitet. Jeg deler kun denne fristelse for mine brødpenge.

Yorumlar