Det lokale billogo er blevet annonceret

husbils logo afsløres
husbils logo afsløres

Præsident Recep Tayyip Erdoğan erklærede, at den lokale bils logo er "tulipan i programmet" Privat med præsident Kanal i den fælles udsendelse af Kanal D, CNN Türk.

Tyrkiets Erdogan bedt om at vurdere, hvordan bilen, "den første gang de bragte venner dette design, er dette design virkelig gav mig en ekstra spænding. Vi kastede allerede 5 babayit med denne beslutsomhed. Disse 5 babayigit er også vigtige forretningsfolk i vores land. Så dette er tilfældet. Det vil ikke ske, hvis du står op og river det ned på nogen. Tidligere talte jeg med nogle af vores forretningsfolk, der var i sektoren, men jeg kunne ikke få nogen resultater. Men denne gang gik disse 5 babayğit ind i denne forretning. I det skridt, der er taget, er vores ven, der er i stillingen som administrerende direktør, faktisk en ven, der har bevist sig i udlandet. Han kender også emnet. Vi har taget dette skridt med dem. ”

Tyrkiets Erdogan forklarede, at bilen har 5 forskellige design, er i øjeblikket tredje design opstod, sagde, at en stor del af bilens slanke mørkeblå farve.

Erdogan, der udtrykte, at den indvendige komfort og komfort i bilen, "jeg kan sidde komfortabelt på trods af min højde, for eksempel." Sagde han.

På spørgsmålet, om bilen kørte hurtigt, sagde Erdogan: ”Hastighedspunktet kan tage afstanden. Meget god placering. Jeg håber, at de vil have taget testen yderligere ved udgangen af ​​dette år, men 2022 er nu afsluttet. I mellemtiden håber jeg, at vi er færdige med fabrikken i Gemlik. Nu har vi fundet fabrikken eller noget. Vi overdrager ham allerede. Over et areal på en million kvadratmeter. Vi giver et sted ved havet i Gemlikte. Fordi du ikke kan gøre det permanent, efter at eksportpotentialet på dette sted ikke er stort. Det vil være eksportbaseret. Bør dette ikke være indeni? Selvfølgelig vil det være, men hvis eksportinfrastrukturen er god, sparer den både, og din bil får en plads på verdensmarkederne nu. ”

Prisen på Tyrkiets Biler

Præsident Erdogan Tyrkiet om spørgsmålet om, hvad der sker med prisen på bilen, "Jeg tror, ​​at vores folk vil være i bilen kan tage mobil punkt af kedsomhed uden at lægge for let, jeg håber, tror jeg. Uden det fungerer filosofien om at vinde fra versionen ikke. Meget vigtigere i de tidlige perioder. Men når dette er meget, meget vigtigt. Vi laver nu en elbil. Fuldstændigt miljø. Dette er ejendommen. En anden dimension er en alvorlig komfort, især i det område, hvor både for- og bagsædet er placeret. Dette er meget vigtigt. Der er ingen lyd, intet

Præsident Erdogan, Tyrkiets mindet om, hvor vigtigt grundlæggende videnskab til at bevæge sig fremad i sådanne tekniske spørgsmål, fortsatte han:

Bilim Den dag blev det videnskabelige forskningscenter, hvor vi holdt den præsentation, indviet. I vores grundlæggende videnskab punkt i vores universiteter i Tyrkiet faktisk havde vi. Disse dage, fra Mellemøsten, Tekniske Universitet, har Yildiz Universitet alt dette. Andre universiteter har også sådanne afdelinger. Men nu er det første gang, vi har gjort en forskel. Dette er hverken diesel eller benzin. Der er en attraktion her. Navigation i den forreste konsol. Nu med navigationen, 'Hvor skal jeg eller hen?' Du behøver ikke sige. Derfra vil kortsystemerne gå ind der, som de alle er. Efter softwaren og så videre, behøver jeg ikke at sige, hvor det var. Det hele er der. Vesten tog sig af det. Det er hvad vi skal gøre. For tiden er infrastrukturen allerede forbi

Erdogan, bilens logo, "tulipan" udtrykkes.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar