Husholdningsaffald, der skal flyttes med tog i Manisa

Husholdningsaffald, der skal flyttes med tog i Manisa
Husholdningsaffald, der skal flyttes med tog i Manisa

Et vigtigt skridt blev taget med hensyn til transport af husholdningsaffald til fast affald til Uzunburun og affaldsaffald, som blev bragt til Manisa under ledelse af Cengiz Ergün, borgmesteren i Manisa Metropolitan Municipality, og begravet byens 40-årige affaldsproblem. TCDD 3. regionale direktorat besøgte Manisa Metropolitan Kommunes generalsekretær Aytaç Yalçınkaya og vicegeneralsekretær Ertuğrul Yıldırım, underskrev en protokol for transport af 800 ton affald med tog.

Manisa Metropolitan Kommune Miljøbeskyttelses- og Kontrolafdeling, 'Toggaskage-transportprojekt' er implementeret. Projektet havde til formål at reducere slid på køretøjer, brændstofomkostninger, afskrivnings- og vedligeholdelsesomkostninger og at gøre 2 millioner 40 543 kilometer mindre veje om dagen i transport af affald med TIR. Med dette mål blev kulstofemissionen reduceret med 3 gange, og det blev forudsagt at være en miljøvenlig transportform og spille en vigtig rolle i kulstofaftrykket. Manisa Metropolitan Kommunes generalsekretær Aytaç Yalçınkaya og vicegeneralsekretær Ertuğrul Yıldırım besøgte TCDD İzmir 3. regionchef Selim Koçbay. Under besøget blev Manisa Metropolitan Municipality og TCDD Izmir 3 Regionalt direktorat med 'Train Garbage Transport Project' -protokollen underskrevet.

800 tons affald, der skal transporteres dagligt

Generalsekretær Aytaç Yalçınkaya erklærede, at det faste husholdningsaffald fra 5 distrikter i Manisa blev transporteret til Uzunburun-affaldsafsætning og deponeringsanlæg, og sagde, beraber Med stigningen i VVM-kapacitet vil det indenlandske faste affald blive bortskaffet i dette anlæg. I denne sammenhæng Gördes, Kırkağaç, Akhisar, Köprübaşı, Gölmarmara og Soma distrikter for det indenlandske fast affald Akhisar-distriktet Suleymanli District 17. distriktets driftssted og Demirci, Selendi, Kula, Sarıgöl og Alaşehir-distriktet til husholdningsfast affald ' Driftszonen i den 1. region er blevet bestemt, og ca. 2 ton daglig husholdning med fast affald vil blive indsamlet på disse to punkter ved at transportere Uzunburun Solid Waste med metoden til håndtering og håndtering ved driftsstedet til 800. Region i eksponeringsområdet TCDD i Bortskaffelse og deponering flyttes til vores anlæg. Vi ønsker, at det skal være godt. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar