IMM-forsamling er et vigtigt skridt i gratis transport til børn i alderen 0-4 år og deres mødre

et vigtigt skridt i den frie adgang til mødre og mødre fra ibbsrådet
et vigtigt skridt i den frie adgang til mødre og mødre fra ibbsrådet

Et andet vigtigt skridt blev taget i opfyldelsen af ​​løftet om ”fri transport til mødre med børn mellem 0 og 4 år gamle”, et af valgløfterne fra İBB præsident Ekrem İmamoğlu. Forslaget fra IMM-forsamlingen, der blev drøftet i går i går, vedtoges enstemmigt, forudsat at Revisionsrettens udtalelse blev truffet. IMM-præsident Imamoglu meddelte også forsamlingens beslutning som en vigtig udvikling i sin evaluering fra hans sociale mediekonto.

I valgperioden for Istanbul Metropolitan-borgmester Ekrem İmamoğlu blev forslaget om løftet om at give et gratis transportkort til mødre med børn på 4 år og yngre drøftet på mødet i Istanbul Metropolitan Municipality Council den 16. januar 2020.

Forslaget, der blev drøftet i flertallet af AK-partiretten, PR, Kvinder, Familie og Børnekommissioner blev accepteret enstemmigt med udtalelse fra "med godkendelse af Revisionsretten".

I kommissionsrapport: ”Forslaget blev undersøgt af vores kommissioner; Spørgsmålet om at give gratis transportkort til mødre til børn på 4 år og under og imødekomme de tab, som de offentlige transportinstitutioner, der modtager service i henhold til artikel 5393/75-a i lov nr. 1 fra kommunebudget, blev anset for at være passende ”.

Forslaget, der blev overført til den tilknyttede kommission i november og accepteret fra i går, sigter mod mødres deltagelse i det sociale liv, tilskynder til offentlig transport og vigtigst af alt bidrager til familieøkonomien. Det sigter mod, at moren til cirka 4 million 1 tusinde børn på 160 år og yngre i Istanbul drager fordel af denne ret.

Forslaget, der først kom på dagsordenen i maj i maj, blev drøftet på IMM-forsamlingen den 15. maj 2019, da Istanbul-guvernør Ali Yerlikaya fungerede som næstformand for IMM. Med den fælles rapport udarbejdet af lov-, told-, plan- og budgetudvalg, der var flertallet af AK-partiets medlemmer, blev forslaget ikke anset for passende. I rapporten blev det anført, at der skulle fastlægges lovlige arrangementer for den pågældende gratis rejse, og den blev sendt enstemmigt til formandskabet den 15. maj 2019.

Forslaget blev sendt igen på IMM-forsamlingens dagsorden den 11. november 2019 og overført til Kommissionen til drøftelse.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar