IMM's forklaring på Kanal Istanbul Samarbejdsprotokol

IMM's forklaring på Kanal Istanbul Samarbejdsprotokol
IMM's forklaring på Kanal Istanbul Samarbejdsprotokol

Efter afvisning af retssagen indgivet af 9 professionelle kamre i 2018 med annullering af Channel Istanbul-samarbejdsprotokollen underskrevet mellem IMM-Ministeriet for Miljø og Urbaniseringsministeriet for Transport og Infrastruktur kom en forklaring fra IMM. kommune SözcüMurat Ongun, sagde afvisningsafgørelsen i sagen inden beslutningen om at trække sig ud af IMM.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) SözcüMurat Ongun, TMMOB'a åbnede af 9 kamre, og Istanbul Istanbul afviste sagen i tilfælde af annullering af protokollen, før IMMs beslutning om tilbagetrækning sagde.

Ongun, "IMM-tilbagetrækningsafgørelse ved appel af sagsøgerens kamre vil blive evalueret af regionretten for den øverste domstol." Sagde han.

Hvad er der sket?

Retssagen indgivet af 9 professionelle kamre i 2018 med anmodningen om annullering af Channel Istanbul-samarbejdsprotokollen underskrevet mellem IMM-Ministeriet for Miljø og Urbaniseringsministeriet for Transport og Infrastruktur blev afvist.

Retten fandt protokollen i overensstemmelse med loven, og de professionelle kamre meddelte, at de ville appellere afgørelsen.

Erklæringen fra Cevahir Efe Akçelik, sekretær for TMMOB Istanbul provinsudvalg for koordination, er som følger;

Dava Som TMMOB i 2018 blev retssagen, vi anlagde om annullering af Kanal Istanbul-samarbejdsprotokollen, afvist af retten, idet han sagde, at "der ikke er nogen overtrædelse af loven i sagens genstand". Imidlertid er den juridiske proces vedrørende annullering af protokollen endnu ikke afsluttet.

Som TMMOB og dets tilknyttede kamre har vi afsluttet vores forberedelser til appel. Retten var baseret på forsvaret af den tidligere administration af Istanbul Metropolitan Municipality om at redde sagen skulle afvises .. Vi håber, at beslutningen vil ændre sig under appelprocessen. ”

Kanal Istanbul introduktionsfilm

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar