İmamoğlu annoncerer indholdet af Istanbul-brevet til Erdoğan

imamoglu channel istanbul ced rapport Jeg vil bruge min ret til at sagsøge
imamoglu channel istanbul ced rapport Jeg vil bruge min ret til at sagsøge

Efter VVM-rapporten udarbejdet for Kanal Istanbul indgav IMM-præsident Ekrem İmamoğlu en andragende om "Ændring af det europæiske side Reserve bygningsområde 1 / 100.000 skala miljøplan".


Imamoglu besvarede mange spørgsmål før journalister fra phaeton-appellen til processen med at acceptere cemevler som et sted for tilbedelse. Imamoglu spurgte præsidenten om indholdet af det 4-siders brev, han leverede til Erdogan i Ankara: ”Jeg skrev i vores brev, at der var mennesker, der ønskede, at kanalerne mellem IMM og centralregeringen skulle blive ødelagt, og at dette ikke skulle tillades. Ikke som nogle mennesker skrev i avisen. Jeg vil ikke forklare kanalen i et 4-siders brev. Jeg vil gerne tale personligt om det. Jeg ønsker at tale ansigt til ansigt, jeg ønsker at give en briefing, Istanbul i dag og i morgen, har vi ønsket at overføre dem ved en meget venlig sprog, Istanbul som chefen for Metropolitan, Tyrkiets højeste nogensinde stemme, valgte nummeret som borgmester i samtaler med Tyrkiets præsident i Istanbul Jeg sendte min anmodning. Den efterfølgende påskønnelse, samvittigheden og retfærdighedsfølelsen vil blive givet til præsidenten. Jeg venter på mit svar på vegne af befolkningen i Istanbul med nysgerrighed og helt ærligt, jeg har endnu ikke modtaget et svar ”.

Efter VVM-rapporten udarbejdet for Kanal i Istanbul indgav Ekrem İmamoğlu, borgmesteren i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), appel til "Ændring af det europæiske Side Reserve Building Area 1 / 100.000 Scale Environmental Plan". Imamoglu besvarede, inden han indgav en andragende om at appellere journalisternes spørgsmål foran ministeriet for miljø og urbanisme foran Besiktas provinsdirektorat. De spørgsmål, der stilles af Imamoglu og svarene fra IMM-præsidenten var som følger:

“VI ARBEJDER FOR AT FOREBYGge svig mod Istanbul”

”Du kom til appel for et stykke tid siden. Så kom du for at appellere til VVM-rapporten. På trods af alle indvendinger blev denne rapport vedtaget i dag af Miljøministeriet. Nu er du her igen. Hvordan vil du evaluere, og hvorfor er du her i dag? ”

Som du ved om VVM-rapporten, har titusinder af mennesker ansøgt. I dag har ministeriet besluttet at acceptere VVM. Det er ikke en overraskende beslutning for os. Vi vil fortsætte med at følge processerne fra øjeblik til øjeblik. Først og fremmest årsagen til udvikling i dag; Jeg vil gøre indsigelse mod de planer, der er suspenderet. 100.000 planer blev udarbejdet af ministeriet på vegne af indbyggerne i Istanbul uden nogen offentlig deling uden at overveje udtalelser fra samfundets komponenter og interessenter og uden at drøfte bidrag fra den nyankomne Istanbul-administration til processen. Processen med at ændre 100.000 planen, kaldet byens forfatning, kaldet byens ufravigelige regler, blev udført med den stil at skyndte alt ind i junkfood. Der er en suspensionsproces ved udgangen af ​​denne måned, og i dag vil jeg gøre indsigelse mod denne plan. Jeg vil indgive en indsigelse i henhold til civilretten. Vi vil appellere; men vi afslutter ikke processen her. I VVM-rapporten har IMM, andre institutioner og ikke-statslige organisationer ret til at åbne en domstol inden for rammerne af samfundslovgivningen, enkeltpersoner og borgere. Jeg vil personligt udøve min ret til at åbne en domstol. Jeg ved, at samfundet vil bruge det på højeste niveau. fx Ved udgangen af ​​denne måned føler jeg, at alle Istanbulites vil ofre deres ret til at klage over denne plan. De vil også komme til repræsentanter for ministeriet for urbanisme og give deres indvendinger. Derefter, efter at suspensionsprocessen er afsluttet, og afgørelsen er truffet, er der en domstolsproces, hvis dette er negativt. indtil udgangen af ​​den juridiske vej, med større inddragelse med og støtte fra Istanbul, som er et afgørende problem i Istanbul, og som vil blive påvirket helt fremtiden, til mig, vil det største forræderi koncept blive afholdt i Istanbul, (som forrådte begrebet Tyrkiet, dagsordenen vi passer Du ved, hvem der sagde: "Vi har forrådt", men dette forræderi er mange gange mere end deres. Vi forsøger også at hjælpe dem, der træffer denne beslutning og gøre historien til en stor fejltagelse. I denne henseende vil de se både appel- og juridiske processer, alle vores juridiske rettigheder, og vi vil fortsat bruge millioner af mennesker indtil udgangen.

Ğ Jeg vil fortsætte med vejledning ”

Yüzlerce Der var hundreder af indsigelser mod VVM-rapporten ... ”

Hundrede, ikke titusinder af indvendinger. Jeg tror ikke, at de bestræber sig på at forstå ånden i arbejdet, hvad så meget som undersøgelsen. Det er her du vil hen. Hvis du vil gå et sted med samfundet, vil du høre enhver lyd i samfundet. Det handler om, at din opfattelse er klar. I processen ved jeg fra begyndelsen, jeg gør det, uanset om du vil have det eller ej, det er formen af ​​opfindelsen. I denne henseende tror jeg ikke, at disse indvendinger, hvad så meget som undersøge, se, føle. På trods af alt tror jeg, at de advokater, der er uddannet på universiteterne i dette land, vil reagere på en så farlig proces, selv med det besværlige retssystem, og at vi kan forsvare vores ret gennem lov. Jeg forventede denne beslutning i VVM. Jeg håber ikke meget på planen; men jeg håber, at der vil være titusinder af indvendinger. Fra i dag vil frivillige mennesker i Istanbul, kvinder, mænd og unge ansøge her med statsborgerskabsloven. Men den næste juridiske proces er meget vigtig. Jeg vil fortsætte med at guide mig i den forstand. Dette svarer til den pligt, som Istanbul-retten giver mig.

”VI HAR VEDTAGET AT KØBE HESTER DA

”Højden på det beløb, der skal frigives fra IMM's hus om vogne, diskuteres også. Hvad er det seneste på vogne? Og hvad vil du fortælle kritikerne om disse penge? ”

Istanbul har samlet mange problemer. Dette er et af disse akkumulerede problemer. Spørgsmålet om transport er med andre ord ikke et problem, der er opstået siden i går. Vognen er en kultur, der også er i traditionen på øerne. Lad os understrege dette. Vi ignorerer det ikke. Men denne proces, som har været dårligt styret i årtier, har nået det punkt, hvor vi desværre ikke er i stand til at passe ind i samvittigheden for nogen af ​​os, for noget segment af samfundet. Desværre blev denne proces anvendt negativt på Princes 'Islands. Dette gør ondt mennesker. Vi har forsøgt at finde en løsning på dette spørgsmål i flere måneder. Her kan du forstå vores subtilitet og omhyggelighed. Hold et gigantisk spørgsmål, der vedrører hele Istanbul, til side uden at blive drøftet i et offentligt rum til side for nationen som 'klapp'. vores bestræbelser på at mobilisere og bruge demokratiske metoder er faktisk eksempler. I slutningen af ​​dagen; den holistiske beslutning, vi tog - selvfølgelig, triste begivenheder fandt sted i døden af ​​heste og deres sygdomme med udryddelse - vi er nået til et punkt i parlamentet for at træffe en beslutning om at skabe en overbevisning. Vogne har en ret fra fortiden til nutiden. Så vogne der i dag har en markedsværdi. Vi i denne markedsværdi af de mennesker, der tjener deres leveår som arbejder, bør ikke træffe en beslutning om offeret, den næste transportproces vil blive udført som deres egne tjenester, Istanbul Metropolitan Municipality og IETT transporttjenester en gang, såvel som de forsvundne rettigheder en gang Vores firma har erklæret sin mening om at give 250 tusind TL hver til vognholderne. Vores parlament erklærede, at det ville være mere korrekt at give 300 tusind TL pr. Transport ved beslutning fra alle politiske partier. Vi flytter nu til denne applikation. Vi har en beslutning om køb af heste. Vi møder dem også med guvernøren, landbrugsministeriet og de relevante mennesker. Vi samarbejder med vedligeholdelse og proces af disse på de relevante steder i landbrugsministeriet. For at sikre, at hestene transporteres på en virkelig følsom måde, betales rettighederne for vogne, og at det nye transportsystem er velegnet til øerne, der ikke forurener miljøet, og at forskellige elektriske køretøjer er designet i turistmæssig forstand, har vi en konkurrence i denne henseende. Vi vil gøre denne overgang fra service til afbrydelse. Jeg ved også, at der er en masse på Prinsesøerne, der elsker pha-tonerne uden at irritere eller skade nogen. Og jeg ved, det er en tradition. Jeg føler det også, men det er den praksis, vi er forpligtet til på dette stadium. Lad os dele dette med offentligheden.

S Vi ønskede ikke at få det ”

Iniz Du anmodede om et møde med præsidenten. Du gav det i brevet. Er der et svar? ”

Jeg ville ønske, at der var et øjeblikkeligt svar. Vi anmodede også om det første møde med vores præsident i Ankara, men han planlagde at mødes med 30 storbyregioner. Dette var et møde i Unionen for kommuner. Desværre var den første et møde med en ødelagt stol, og den anden var et uhøfligt møde. Det ønskede vi ikke. Irriterende. Men lad mig fortælle dig; den mest nyttige ting for mig var at give vores firesiders brev der. I vores brev skrev jeg, at der er mennesker, der ønsker, at kanalerne mellem IMM og centralregeringen skal blive ødelagt, at dette skal rettes og ikke tillades. Jeg har nævnt et par ting. Ikke som nogle mennesker skrev i avisen. Jeg vil ikke forklare kanalen i et 4-siders brev. Jeg vil gerne tale personligt om det. Jeg ønsker at tale ansigt til ansigt, jeg ønsker at give en briefing, Istanbul i dag og i morgen, har vi ønsket at overføre dem ved en meget venlig sprog, Istanbul som chefen for Metropolitan, Tyrkiets højeste nogensinde stemme, valgte nummeret som borgmester i samtaler med Tyrkiets præsident i Istanbul Jeg sendte min anmodning. Den efterfølgende påskønnelse, samvittigheden og retfærdighedsfølelsen vil blive givet til præsidenten. Jeg venter på mit svar på vegne af befolkningen i Istanbul med nysgerrighed og helt ærligt, jeg har endnu ikke modtaget et svar.

“ALLE OPLYSNINGER, DER ER GIVET AF MINISTERER FORRETT”

Hangi Hvilke emner var inkluderet i Channel Istanbul-brevet, du gav præsidenten? ”

De elementer, der forhindrer vores sunde forhold i denne sammenhæng, siger nogle i marken, jeg tror, ​​at udsagnene vildleder hr. Præsident. Hvis du kalder prøven; “Imamoglu annullerede metroen. Eller vi har ingen vandproblemer. Eller der har ikke været en bevægelse i ét århundrede i processen med Kanal Istanbul. Bakan Alle de oplysninger, disse ministre gav, var forkerte. Jeg bruger et tungere udtryk, og det passer ikke. Det var et brev, der forklarede manglen på alt dette, og hvordan disse forhold skulle foregå. Kanalen er ikke et brev. Men jeg ville også fortælle ham ansigt til ansigt alle Istanbul-problemer.

”Præsident Erdoğan sagde, ayrıca Det er heller ikke rigtigt for os at sige i brevet, der er andre ting”.

Jeg har allerede fortalt dig, hvad jeg sagde. Selvfølgelig er brevet privat. Han havde ret. Vi venter på et specielt, specielt møde: Ekrem İmamoğlu. Borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality.

“PRÆSIDENT KAN ANALYSE LANDBEVEGELSER”

”Der var rapporter om, at mange mennesker, inklusive mor til Qatar-Emir, havde taget land på Canal Istanbul-ruten. Nu er det ikke sandt, at præsident Erdoğan har taget landet til moren til Emiren i Qatar; men nogle CHP-folk siges at have taget handlingen fra den rute 'har et krav i form af ...'

Vi er glade for at informere præsidenten. Fordi ministeren, ”Der var ingen jordbevægelse” sagde han. Men vi derfra der stemte for CHP's plot, som stemte for AK-partiet; AK Party, der ikke kan vide, hvem er CHP. Jeg er ligeglad med Qatari eller noget. Den husleje, der oprettes der, omdannes til en jordbevægelse af nogen før og ved, hvor man kan få den ... Jeg synes, hr. Præsident skal analysere den. Hvem er part, hvem AK parti, hvem er ikke CHP.

MI Er teologerne, der tager beslutningen om at gøre et sted at være et sted for tilbedelse ??

”En beslutning vedtog i går. CHP-gruppens anmodning om at give Cemevleri tilbedelsesstatus blev ikke fundet passende. Cemevleri'nin fri beslutning om at drage fordel af rengøring og lignende tjenester. Vil du nedlægge veto mod denne beslutning? ”

Lad mig fortælle dig en gang; Uanset om denne beslutning er truffet eller ej, er disse spørgsmål naturligvis de værker, som IMM kan udføre. Befolkningen i Istanbul søger spiritualitet og en følelse af lighed. Processen med, at Cemevler er et sted for tilbedelse, kan ikke være så meget som åndelig tilfredshed i Istanbulites lov, der siger 'Ja, det er det'. Med andre ord, jeg ønskede at lade IMM-medlemmer leve og føle det. ”Sir, hvorfor sagde man ikke denne andragende Imamoglu”. Lad forsamlingen gøre dette. Hvis Imamoglu gav det, så 'Se her bruger. Politik er et værktøj 'Vi gjorde ikke', hvorfor gjorde han ikke det? ' Dette er meget sjove dagsordenspørgsmål. 'Teologerne beslutter, om et sted for tilbedelse eller ej' Hvilke teologer? Teologer, der tog beslutningen af ​​interesse? Hvilke? Plus, hvor ret har en teolog med en tro til at træffe en beslutning om en anden? Hvad ellers bestemmer formen for det sted, hvor millioner af Alevi-borgere har accepteret tilbedelsessteder i århundreder? De, der henviser til loven, har truffet disse beslutninger på alle juridiske områder. Jeg var meget oprørt, jeg var meget oprørt over diskussionerne. Næstformand for BEST Party Group mindede mig om en meget flot Hadith. Ja, vi tror på en profet, der siger: 'Hele jorden er et sted for tilbedelse.' Jeg var meget ked af de to parter, der ikke kunne tage denne chance, når det kunne gøres på denne måde. Men jeg vil fortsætte med at kæmpe.

"Hvad skal du gøre?"

Du vil se ham i tide ...


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar